TIKLA ARA

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas

Guantanemo macerasından altı yıl sonra, eğlenceli kahramanlarımız bir noel ağacının peşine düşüyor...


Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas izle

İlk Gösterim tarihi: Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas filmini 22.4.2014 01:15 - 02:39 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas

2011 - ABD Tür : 3 Boyutlu , Komedi türündeki Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmasfilmin yönetmenliğini Todd Strauss-schulson yaptığı Oyuncuların Neil Patrick Harris , Danny Trejo , Danneel Ackles , Thomas Lennon , John Cho'ten oluşmaktadır.

Harold ve Kumar'ın maceraları devam ediyor... Guantanemo macerasından altı yıl sonra, eğlenceli kahramanlarımız bir noel ağacının peşine düşüyor...

Neil Patrick Harris (d. 15 Haziran 1973, Albuquerque, New Mexico), Emmy ve Altın Küre adayı olmuş ABD'li sinema ve dizi oyuncusu. Canlandırdığı önemli karakterler arasında Doogie Howser, M.D., Starship Troopers'da Albay Carl Jenkins ve How I Met Your Mother dizisindeki kadın avcısı Barney Stinson yer alır.

Danny Trejo Aralarında Desperado, Alacakaranlıktan Şafağa ve Grindhouse gibi pek çok kült yapımın da bulundğu pek çok Holywood yapımında rol almış olan Kaliforniya doğumlu A.B.D.'li sinema oyuncusu. Ağırlıklı olarak anti-kahraman ya da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Trejo, 25 yıllık oyunculuk hayatındaki ilk başrolünü Robert Rodriguez tarafından yönetilen 2010 tarihli Machete filminde canlandırmıştır.

Elta Danneel Graul, profesyonel adıyla Danneel Harris, evlendikten sonraki adıyla Danneel Ackles, Amerikalı model ve oyuncu. Kendisi gibi oyuncu olan Jensen Ackles ile evlidir.One Tree Hill dizisindeki Rachel rolünü 5 sezon sürdürmüştür. Smallville dizisindeki Dean Winchester rolüyle bilinen Jensen Ackles ile 2009'da nişanlandı, 2010'da evlendi. 2013 yılında Justice Jay "JJ" Ackles adlı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

John Yohan Cho
, Kore doğumlu Amerikan aktör ve müzisyen, Amerikan Pastası serisi (19992003) ve Harold & Kumar filmleri (2004günümüz) ile tanınanmaktadır. Son zamanlarda, Cho Hikaru Sulu rolüyle 2009 yapımı Star Trek 'te ve FlashForward dizisinde oynamıştır.

Resimler

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas izle

 

Harold And Kumar 3 - A Very Harold & Kumar Christmas izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, a very harold & kumar christmas izle, digiturk 2015 filmleri, a very harold & kumar christmas konusu, harold and kumar 3 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.