TIKLA ARA

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn

Aşık olduğu kadın tarafından kalbinin kırılışının üzerinden yaklaşık kırk yıl geçmiş olsa da Clara'yı bir türlü aklından çıkaramaz; mektuplar yazdığı Clara'yı aramadığı tek bir gün bile yoktur.


Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn izle

İlk Gösterim tarihi: Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn filmini 5 Ocak 2016 Salı 13:40 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn

2014 - ABD Dram Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn filmin yönetmenliğini David Gordon Green yaptığı Oyuncuların Al Pacino, Holly Hunter, Chris Messina, Harmony Korine, Edrick Browne'ten oluşmaktadır.

Küçük bir kasabada anahtarcılık yapan AJ Manglehorn, günlerini sıradan günlük işlerle ve çok sevdiği kedisiyle ilgilenerek geçirmektedir. Aşık olduğu kadın tarafından kalbinin kırılışının üzerinden yaklaşık kırk yıl geçmiş olsa da Clara'yı bir türlü aklından çıkaramaz; mektuplar yazdığı Clara'yı aramadığı tek bir gün bile yoktur. Ancak artık yeni bir hayata başlamanın eşiğindedir. Çıktığı naif yolculukta Manglehorn'a oğlu, kedisi ve yeni bir arkadaş da eşlik edecek ve Manglehorn bu kadının da yardımıyla her şeye yeniden başlamaya karar verecektir.

Alfredo James
, bilinen adıyla Al Pacino, 1940 doğumlu ABD'li oyuncu. Hollywood'un gelmiş geçmiş en değerli aktörlerinden biri olarak görülen Pacino, Baba serisindeki Michael Corleone, Scarface'teki Tony Montana, Kadın Kokusu'ndaki Albay Frank Slade gibi unutulmayan karakterleri başarıyla canlandırdı.

Chris Messina
; 11 ağustos 1974 yılında Amerikada - New York eyaletinde -Newyork cityde dünyaya gelmiştir.
aktördür.

Juno , Hairspray
gibi sinema tarihinin önemli filmlerinde rol almıştır ve Kayıp Balık Nemo gibi animasyonlarda seslendirmecilik yapmıştır.Emmy ödülü kazanmıştır. Allison Brooks Janney adıyla 19 Kasım 1959 'da Amerika'da doğmuştur.

Anna Helene
Paquin, Kanada doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu. 11 yaşındayken The Piano filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Bu başarısıyla birlikte Oscar tarihindeki bu ödülü kazanan en genç ikinci oyuncu olmuştur. Daha sonra bir çok filmde rol almıştır. Bunların başında Fly Away Home, She's All That, Almost Famous ve The X-Men serisi gelmektedir.

Juan Moreno
İlk evliliğinden iki çocuğu olan Reno, 1996'da ikinci evliliğini Nathalie Dyszkiewicz ile yapar ve bu evlilikten de 2 çocukları olur.

Resimler

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn izle

Hayallerimdeki Kadın - Manglehorn izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, manglehorn konusu, digiturk 2016 izle, manglehorn izle, hayallerimdeki kadın izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.