TIKLA ARA

Hayat İşte - Life Happens

Hamile olduğunu çok sonra fark eden genç ve güzel bir kadının çocuğunu saklama ve hayatını değiştireme mücadelesi anlatılıyor.


Hayat İşte - Life Happens filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat İşte - Life Happens

Hayat İşte - Life Happens
 izle

İlk Gösterim tarihi:Hayat İşte - Life Happens  filmini  21.11.2014 13:55 - 15:31 Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayat İşte - Life Happens 

2011 - ABD , Kanada Tür : Dram , Komedi türündeki Hayat İşte - Life Happens filmin yönetmenliğini Kat Coiro yaptığı Oyuncuların Rachel Bilson , Jason Biggs , Kate Bosworth , Krysten Ritter , Colin Egglesfield'ten oluşmaktadır.

L!fe Happens, bir şehir bölgesinden kadınların konu alındığı bir pop kültür komedi filmi... Kadınlardan birisi bebek doğurunca, bebeğin yaşam tarzlarını değiştirmemesi için hazırlık yaparlar fakat bunun yanında yalan söylemek zorunda da kalırlar. Olaylar daha sonra kontrolden çıkacağı için farklı yönlere yönelecektir.

Jason Matthew Biggs; Pequannock Township, New Jersey), ABD'li oyuncu. Amerikan Pastası serisinde canlandırdığı Jim Levenstein adlı başrol karakteri ile bilinmektedir.

Catherine 'Kate' Ann Bosworth 1983 Kaliforniya, ABD doğumlu bir kadın sinema sanatçısı. 1998 yılında oynadığı The Horse Whisperer'daki rolünün ardından 2002 yapımı Blue Crush filmindeki başrolüyle tanınan Bosworth, Superman Returns (Süpermen Dönüyor) filminde Lois Lane'i canlandırıyor.

Krysten Alyce Ritter (16 Aralık 1981 doğumlu) ABD'li oyuncu ve eski model. 27 Dresses (2008), Bir Alışverişkoliğin İtirafları (2009), televizyon dizisi Gilmore Girls, Veronica Mars 'Til Death' yapımlarında rol aldı.

Colin Egglesfield 2005 yılında All My Children'daki Josh Madden rolüyle tanındı.Aktörlüğün yanı sıra modellikte yaptı.Modellik kariyerine devam ederken aktörlüğü de full time yapmaya başladı ve Glimore Girls,Nip/Tuck ve Charmed gibi dizilerde rol aldı.Bir ablası ve bir de erkek kardeşi var.2005 yılında People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçildi.

Resimler

Hayat İşte - Life Happens izle

 

Hayat İşte - Life Happens izle

 

 Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, life happens izle, digiturk 2015 filmleri, life happens konusu, hayat İşte izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.