TIKLA ARA

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier

Bélier ailesinin 16 yaşındaki Paula hariç tüm fertleri işitme engellidir. Paula ailenin tüm gündelik işleriyle, en başta çiflikteki işleriyle tek başına ilgilenmektedir.


Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier filmini 20.9.2015 15:25 - 16:57 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier

2014 - Fransa, Belçika Komedi Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier filmin yönetmenliğini Eric Lartigau yaptığı Oyuncuların Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino, Louane Emera, Mar Sodupe'ten oluşmaktadır.

Bélier ailesinin 16 yaşındaki Paula hariç tüm fertleri işitme engellidir. Paula ailenin tüm gündelik işleriyle, en başta çiflikteki işleriyle tek başına ilgilenmektedir. Bir gün müziğe karşı doğuştan bir yeteneği olduğunu keşfeden müzik öğretmenin ısrarlarıyla, Radio France'ın düzenlediği yarışmaya karar verir.

Anne Peichert
, sahne adıyla Louane Emera, Hénin-Beaumont doğumlu Fransız şarkıcı ve aktris.
2014 yılında rol aldığı Hayatımın Şarkısı filmiyle sinemaya adıma atan Emera, bu filmdeki Paula rolüyle büyük takdir topladı ve Gelecek Vaadeden Kadın Oyuncu dalında Cesar Ödülü'nün sahibi oldu.

Catherine Deneuve (d. 22 Ekim 1943 Paris doğumlu Fransız oyuncu. Roman Polanski ve Luis Buñuel'in filmlerinde canlandırdığı soğuk sarışın karakterleri ile ünlenen Deneuve, zamanla Fransız sinemasının en tanınmış oyuncularından biri haline geldi.

Ludivine Sagnier
1989'dan beri 33 tane filmde rol alan Fransız aktris ve model. "Un Secret"(2007) ve "Swimming Pool"(2003)'deki rolleriyle César Awards'la En iyi yardımcı oyuncu ödülünü almıştır.

Resimler

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier izle

Hayatımın Şarkısı - La Famille Bélier izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, la famille bélier konusu, digiturk 2016 filmleri, la famille bélier izle, hayatımın şarkısı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.