TIKLA ARA

Hayvan Mezarlığı

Creed ailesi Boston'dan Maine'e taşınır. Ancak yakınlarındaki eski bir mezarlık ve başlarına gelecek bir trajedi, herşeyi altüst edecektir.


Hayvan Mezarlığı izle

2019 - ABD, Korku türündeki Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) filminin yönetmenliğini Kevin Kolsch, Dennis Widmyer yapıyor. Oyuncuları Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow'dan oluşmaktadır.

Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük kızını geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Louis Creed, iki çocuğu ve eşi Rachel ile birlikte Boston'daki şehir yaşamlarından kurtulup, kırsal kesime taşınmaya karar verir. Yeni yaşamlarına uyum sağlamaya çalışan aile, kedilerinin bir kaza sonucu ölmesiyle büyük bir üzüntüye kapılır. Kedilerini, evlerinin yakınındaki gizemli bir mezarlığa gömen aile, bir süre sonra inanılmayacak bir durumla karşı karşıya kalır. Gömdükleri kedi hayata geri döner. Creed ailesi, artık gizemli mezarlığın sırrını öğrenmiştir. Bu sırada kızlarını kaybeden aile, gömülen her şeyi bedenen hayata döndüren bu mezarlığı, kızlarını geri getirmesi için kullanmaya karar verir. Kızını mezarlığa gömen Luis, onu gerçekten geri getirebilecek midir?

Resimler

Hayvan Mezarlığı izle

Hayvan Mezarlığı izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, hayvan mezarlığı, hayvan mezarlığı konusu, hayvan mezarlığı izle, hayvan mezarlığı fragmanı,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.