TIKLA ARA

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything

Ünlü İngiliz fizikçi ve bilimadamı Stephen Hawking'in kariyerinin ilk yıllarına, fiziksel kapasitesini giderek düşüren ALS hastalığının aşamalarına ve ilk eşi Jane Wilde ile ilişkisine odaklanan Her Şeyin Teorisi filmi.


Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything filmini tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything

2014 - İngiltere Biyografi, Dram Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything filmin yönetmenliğini James Marsh yaptığı Oyuncuların David Thewlis, Emily Watson, Eddie Redmayne, Felicity Jones, Harry Lloyd'ten oluşmaktadır.

Ünlü İngiliz fizikçi ve bilimadamı Stephen Hawking'in kariyerinin ilk yıllarına, fiziksel kapasitesini giderek düşüren ALS hastalığının aşamalarına ve ilk eşi Jane Wilde ile ilişkisine odaklanan Her Şeyin Teorisi filmi, sinema dünyasının en önemli ödüllerinde birçok adaylık kazandı. Özellikle Eddie Redmayne'in müthiş Hawking performansı, izleyiciler tarafından büyük takdir topladı.

Remus Lupin
,harry potter'ın babasının en iyi arkadaşlarından biridir. Fenrir Greyback tarafından küçükken ısırılıp bir kurtadam olmuştur. Harry üçüncü sınıftayken onun karanlık sanatlara karşı savunma hocalığını yapmıştır. Zümrüdü anka yoldaşlığının bir üyesidir. Dumbledrore'un güvendiği bir kimsedir. Peter Pettigrew, Sirius Black ve James Potter onun Hogwarts'da sahip olduğu tek arkadaşlarıdır.

Edward John
David Redmayne, Oscar ödüllü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. 2006 yılından beri sinema dünyasında bulunan Redmayne, 2014'te oynadığı Her Şeyin Teorisi filmindeki Stephen Hawking performansıyla büyük takdir topladı ve Oscar dahil birçok ödül kazandı.

Resimler

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything izle

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the theory of everything konusu, digiturk 2016 filmleri, the theory of everything izle, her şeyin teorisi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.