TIKLA ARA

Herkes Ölecek - No One Lives

Çeteyi bekleyen sürpriz... Zengin bir çifti kaçıran çeteyi bir sürpriz beklemektedir...


Herkes Ölecek - No One Lives filmini Digitur Moviemax Premier HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Herkes Ölecek - No One Lives

Herkes Ölecek - No One Lives izle

İlk Gösterim tarihi: Herkes Ölecek - No One Lives 21.12.2013 01:15 - 02:37 Digiturk Moviemax Premier HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Herkes Ölecek - No One Lives

2012 - ABD Tür : Gerilim , Korku türündedir.Herkes Ölecek - No One Lives filmin yönetmenliğini Ryuhei Kitamura yapmaktadır.Film oyuncularını Laura Ramsey , Luke Evans , America Olivo , Adelaide Clemens , Lee Tergesen oluşmaktadır. 

Vahşi bir katil, tatil yapan bir grup öğrenciyi gözüne kestirir. Gençlerden sadece biri, katilin elinden sağ kurtulmayı başarmıştır. Emma hayatta kalmayı ve saklanmayı bir şekilde başarır. Tam her şeyin bittiğini sandığı anda ise hırsız bir otoyol çetesi tarafından kaçırılır. Parası için kaçırıldığını sanan Emma'nın hayatı aslında tekrar tehlike altındadır. Katilin geride kimseyi bırakmaya niyeti yoktur...

Laura Ramsey (14 Kasım 1982), Amerikalı film ve televizyon oyuncusu ve model olduğunu doğumlu. Ramsey Brandon, Wisconsin, where she ve Laconia Lisesi'nde okudu, daha sonra Los Angeles'a bir oyunculuk kariyeri taşındı doğdu. Süre Sunset Bulvarı'nda bir Los Angeles restoranda masa beklerken O keşfedilmiştir.

Luke Evans (15 Nisan 1979 doğumlu), bir Galli tiyatro sanatçısı, şarkıcı ve sinema oyuncusudur. Evans Apollo oynarken, remake Titans 2010 en Clash oynadığı Hollywood onun atılım rol almadan önce böyle Kiralık Miss Saigon ve Piaf gibi Londra'nın West End yapımları birçok konser sahne oyunculuk kariyerine başladı. Yaptığı ilk ardından, Evans gibi Ölümsüzler, Raven gibi aksiyon ve gerilim filmlerinde rol aldı ve Üç Silahşörler 2011 yenilenen uyarlamasında Aramis oynadı.2013 yılında, Evans Fast & Furious 6 Owen Shaw canlandırdı ve JRR Peter Jackson'ın üç bölümlük adaptasyon Bard Bowman olarak dökme olarak Tolkien'in Hobbit. Evansçizgi roman filmi Crow ve reboot kurşun gibi döküm olmuştur ve vampir filmin kökeni hikaye Kont Dracula tasvir planlanıyor.

IMDB Puanı: 5,8/10 (6.807 oy verdi.)

Resimler

Herkes Ölecek - No One Lives izle

Herkes Ölecek - No One Lives izle

& Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, no one lives izle, digiturk 2014 filmleri, no one lives konusu, herkes ölecek izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.