TIKLA ARA

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson

Filmin konusu İngiltere kralı ve kraliçesi tarihte ilk kez Amerikan başkanı Franklin Delano Roosevelt'i New York'ta ziyaret etmesi üzerine yazılmıştır.


Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson izle

İlk Gösterim tarihi: Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson filmini 09:56 - 11:26 / 21 Haziran 2016 Salı tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson

2012 Biyografi, Dram, Komedi Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson filmin yönetmenliğini Frank Whaley yaptığı. Oyuncuların Leighton Meester, Debra Messing, Billie Joe Armstrong, Sabrina Machado, Olga Merediz'ten oluşmaktadır.

1939 yılının Haziran ayında İngiltere kralı ve kraliçesi tarihte ilk kez Amerikan başkanı Franklin Delano Roosevelt'i New York'ta ziyaret ederler. Avrupa'da yaklaşan savaş İngiltere'yi tedirgin etmekte, bu nedenle de yandaş aramaktadırlar. Bu aşamada Amerika'nın desteğini sağlamayı uman liderler Roosevelt'le geçirecekleri iki günlük süreçte iki ülkeyi birbirine yakınlaştırmak için uğraşacaklardır. Roosevelt'in komşusu ve sırdaşı olan Daisy'nin bakış açısına göre bu haftasonu sadece iki ulus arasındaki özel ilişkinin başlangıcını değil, akabinde gizemli bir sevgi ve arkadaşlığın doğumunu da beraberinde getirir.

Laura Linney
1964'ün 5 Şubat'ında New York'ta, hemşire bir anne ile oyun yazarı bir babanın tek çocuğu olarak dünyaya gelen Laura Linney, Julliard Okulu'ndan mezun olur olmaz soluğu Broadway'de aldı. Hedda Gabler , The Seagull ve Six Degrees of Separation da rol alan Linney, Hedda Gabler daki performansıyla 1994'te Calloway Ödülü'nün sahibi oldu.

William James 'Bill Murray
(21 Eylül,1950) Akademi Ödülüne aday gösterilmiş,Emmy ve Altın küre ödülüne layik görülmüş ABDli komedyen ve aktördür.Üniversiteden sonra Saturday Night Live kadrosuna kendisini dahil etmeyi başarmışdır.Bir süre sonra sinema filmlerindede görülmeye başladı,genelde komedi filmlerinde rol aldığı,ve Stripes, Groundhog Day, Caddyshack, Ghostbusters ,Rushmore gibi filmlerdede komedi içerikli rollerde karşımıza çıktı.Kendisi aynı zamanda ünlü Garfield karakterinin sinema uyarlamasında Garfieldi seslendirmişdir,Loat in Translation filmiyle Akademi ödülüne aday gösterildi ve bu sefer ciddi rollerdede iyi olduğunu kanıtladı.

Resimler

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson izle

Hudsondaki Hyde Parl - Hyde Park on Hudson izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, hyde park on hudson izle, digiturk 2017 izle, hyde park on hudson konusu, hudsondaki hyde parl izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.