TIKLA ARA

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men

Llewellyn Moss geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır.


İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men izle

İlk Gösterim tarihi: İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men filmini 10:06 - 12:00 / 24 Kasım 2015 Salı tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men

2007 - ABD Dram, Gerilim, Suç İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men filmin yönetmenliğini Joel Coen, Ethan Coen yaptığı Oyuncuların Javier Bardem, Tommy Lee Jones, Woody Harrelson, Josh Brolin, Garret Dillahunt'ten oluşmaktadır.

Llewellyn Moss geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır. Sadece parayı alıp giden Moss yaralı olan birine su vermek amacıyla geceyarısı olay yerine döner, ancak bu niyeti başını derde sokacak ve Anton Chigurh (Javier Bardem) ile tanışmasına neden olacaktır.

Javier Ángel Encinas Bardem
(d. 1 Mart 1969) İspanyol sinema oyuncusu. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'de İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu No Country for Old Men filmiyle Oscar ödülü almıştır.

Tommy Lee Jones
(15 Eylül 1946), Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Woodrow Tracy Harrelson
, Amerikalı aktör. Özellikle 1990'lı yıllarda yer aldığı Beyazlar Beceremez, Katil Doğanlar ve Skandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerle hatırlanmaktadır.Woody Harrelson, Midland, Teksas'ta dünyaya geldi. Babası Charles Voyde Harrelson, bir kiralık katildi ve 1979'da bir eyalet savcısını öldürdüğü için müebbet hapse mahkum edilmişti. Harrelson, annesi Diane Lou ve iki kardeşi Jordan ve Brett ile birlikte, anne babasının boşanmasının ardından 1964'te Ohio'nun Lebanon kentine taşındılar.

Josh Brolin
Aktör James Brolin'in oğludur.1988-1992 yılları arasında Alice Adair ile evli kalmıştır. 2004'den bu yana oyuncu Diane Lane ile evlidir.

Resimler

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men izle

İhtiyarlara Yer Yok - No Country For Old Men izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, no country for old men izle, digiturk 2016 izle, no country for old men konusu, İhtiyarlara yer yok izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.