TIKLA ARA

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right

Paul adındaki donör onların babalarıdır ve çocuklar Paul'ü anneleri ile tanıştırmak ister. Paul'ün gelmesi aile düzenini değiştirecek ve yepyeni bir aile tanımının yapılmasına yol açacaktır.


İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right  filmini Digitur Moviemax Stars HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right izle

İlk Gösterim tarihi: İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right  Digiturk Moviemax Stars HD  kanalında izleyebilirsiniz.

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right

2010 - ABD Tür : Dram , Komedi türündedir.Kıyamet Öyküleri - Southland Tales filmin yönetmenliğini Lisa Cholodenko yapmaktadır.Film oyuncularını Mark Ruffalo , Josh Hutcherson , Julianne Moore , Mia Wasikowska , Annette Bening oluşmaktadır. 

Lezbiyen bir çift olan Nic ve Jules, yapay döllenme ile çocuk sahibi olmuşlardır, hem de iki kere. Çocuklar ergenliğe girdiklerinde gerçek babaları ile tanışmak isterler. Paul adındaki donör onların babalarıdır ve çocuklar Paul'ü anneleri ile tanıştırmak ister. Paul'ün gelmesi aile düzenini değiştirecek ve yepyeni bir aile tanımının yapılmasına yol açacaktır.

Joshua Ryan Hutcherson 12.10.1992'de doğmuştur. Amerikalı sinema ve televizyon oyuncusudur. 2000li yıllarda ufak roller yaparak oyunculuğa adım atmıştır. 30 Mart 2008'de genç oyuncu ödülü kazanmıştır (Başrol olarak).

Mia Wasikowska , Polonya asıllı Avustralyalı aktris. Mia Wasikowska aynı zamanda bale öğrencisidir. Başrolde oynadığı 2010 yılı yapımı Alice Harikalar Diyarında filminde Alice karakteri için birkaç aktrisi geride bırakmayı başardı.

IMDB Puanı: 7,1/10 ( 86.176 oy verdi.)

Resimler

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right  izle

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the kids are all right konusu, digiturk 2014 filmleri, the kids are all right izle, iki kadın bir erkek izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.