TIKLA ARA

İnanılmaz Aile 2

Kahraman aile yeni görevleri için bu film ile yola çıkmışlardır. Helen dünyayı kurtarmak için dışarı çıkarken, Mr. Incredible evle ilgilenmek zorundadır.


İnanılmaz Aile 2 izle

2018 - ABD, Animasyon türündeki İnanılmaz Aile 2 filminin yönetmenliğini Brad Bird yapıyor. Oyuncuları Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell'dan oluşmaktadır.

14 yıl sonra devamı çekilen eğlenceli aile yapım filmde Helen, Bob'u Violet ve Dash ile bırakıp normal hayatının günlük kahramanlık işlerine yoğunlaşır. Bu herkes için zor bir değişim olur, ailenin bebek Jack-Jack'in gelişen süper güçlerinden habersiz olması işi daha da zor hale getirmeye başlamıştır. Filmin yeni kötü adamı zeki ve tehlikeli bir plan yapınca, aile ve Frozone yeniden birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalıdır. Tabii, söz konusu İnanılmaz Aile olunca böyle söylemesi kolay.

Resimler

İnanılmaz Aile 2 izle

İnanılmaz Aile 2 izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies family, inanılmaz aile 2, inanılmaz aile 2 konusu, inanılmaz aile 2 izle, inanılmaz aile 2 fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.