TIKLA ARA

İntikam (Revenge)

Eşini aldatan bir adam aldatığı kadın ile tatile çıkar. Bu tatil Richard ve yanlarındaki arkadaşları ile birlikte kısa sürede kabusa dönüşür.


İntikam (Revenge) izle

2017 - ABD, Aksiyon türündeki İntikam (Revenge) filminin yönetmenliğini Coralie Fargeat yapıyor. Oyuncuları Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe'dan oluşmaktadır.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen av partilerinin zamanı yaklaşmıştır. Üç zengin adam parti için Richard'ın çöldeki malikanesinde bir araya gelecektir. Malikaneye ilk gelen Richard ile eşini aldattığı genç ve güzel Jen'dir. Güzel başlayan gece malikaneye diğerlerinin gelmesiyle kabusa dönüşür. Birden her şey kontrolden çıkar ve Jen tecavüze uğrar. Öldüğü sanılan genç kadının bedeni çöle bırakılır. Çölde birden kendisine gelen ve yaşananları hatırlayan Jen, intikam almak için geri döner. Kendisine yapılanların bedelini ödetmeye kararlı olan genç kadın, bütün gücü eline alacaktır...

Resimler

İntikam (Revenge) izle

İntikam (Revenge) izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, intikam revenge, intikam revenge konusu, intikam revenge izle, intikam revenge fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.