TIKLA ARA

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous

Hannah, kendilerine yazarlık yapmakta olan bir grubun içine dahil olur. Ellie kanner'ın yönettiği filimin başrolündeki Kaley Cuocu'ya Chrıs kleın.


İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous filmini Digiturk Moviemax Comedy HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous izle

İlk Gösterim tarihi: İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous filmini tarihinde 18:00 - 19:33 / 18 Eylül 2015 Cuma Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous

2014 - ABD Komedi İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous filmin yönetmenliğini Tim Johnson yaptığı Oyuncuların Jennifer Lopez, Rihanna, Steve Martin, Jim Parsons, Fatih Özacun'ten oluşmaktadır.

Hannah, kendilerine yazarlık yapamakta olan bir grubun içine dahil olur. Ellie kanner'ın yönettiği filimin başrolündeki Kaley Cuocu'ya Chrıs kleın.

Jonathan D. Bennett
(10 Haziran'da doğmuş, 1981), Amerikalı bir aktördür.

Kaley Christine Cuoco
, Amerikalı aktirist. ABC'nin sitcomlarından olan 8 Simple Rules dizisinde Bridget Hennessy rolünü canlandırarak, televizyon dünyasına giriş yaptı. Daha sonra başrol oyuncusu olarak Charmed dizisinde Billie Jenkis karakterini canladırdı. Charmed dizisi 2005 - 2006 yılları arasında yayında kaldı. Bu dizinden sonra sinema dünyasında tanındığı The Big Bang Theory dizisindeki Penny rolünü canlandırmaya başladı. Dizi kariyerinin yanında Lucky 13, The Penthouse , ve Hop filmlerinde yer aldı.

Dylan Walsh FX
televizyon dizisi Nip/Tuck'daki Dr. Sean McNamara olarak bilinen rolüyle tanınan Amerikalı aktör. 17 Kasım, 1963 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya gelmiştir. Gerçek ismi Charles Hunter Walsh'tır. Ailesi dış işlerinde çalıştığı için, 10 yaşına kadar Doğu Afrika, Hindistan ve Endonezya'da yaşamıştır. Ailesi Amerika'ya geri döndüğünde Virginia'ya yerleşmiş ve Walsh burada lisede oyunculuğa başlamıştır. 1986 yılında Virginia Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Tricia Helfer
Kanadalı bir süpermodel olan Tricia Helfer ününün büyük bölümünü Altı Numara (Number Six) rolüyle Battlestar Galactica adlı bilim kurgu dizisiyle kazanmıştır.

Resimler

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous izle

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, authors anonymous konusu, digiturk 2016 filmleri, authors anonymous izle, İsimsiz yazarlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.