TIKLA ARA

İsyan - Equilibrium

Gelecekte distopik bir dünyada her türlü insani duygu yasaklanmıştır. Kanunları yürütmekle görevli üst rütbeli bir rahip, sisteme karşı ayaklanmayı başlatan adam olacaktır.


İsyan - Equilibrium filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İsyan - Equilibrium

İsyan - Equilibrium izle

İlk Gösterim tarihi:İsyan - Equilibrium filmini 13.9.2014 21:15 - 23:02 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İsyan - Equilibrium

2002 - ABD Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram türündeki İsyan - Equilibrium filmin yönetmenliğini Kurt Wimmer yaptığı Oyuncuların Christian Bale , Sean Bean , Dominic Purcell , William Fichtner , Emily Watson'ten oluşmaktadır.

Üçüncü Dünya Savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı başarabilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak veya sanatla ilgilenmek yasaktır. Duyguları tetikleyecek hareketler ya da açığa vuracak davranışların cezası çok büyüktür. Üst düzey bir güvenlik elemanı olan Rahip John Preston (C. Bale) kurallara karşı gelenleri bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Günü birinde Preston kimliğinden uzaklaşmaya başlar.

Resimler

İsyan - Equilibrium izle

 

İsyan - Equilibrium izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, equilibrium konusu, digiturk 2015 filmleri, equilibrium izle, isyan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.