TIKLA ARA

İyi Bir Yalan - The Good Lie

Filimin konusu Sudan'dan Amerika'ya gelen ve burada kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan 3 delikanlının hayat hikayesi anlatmaktadır.


İyi Bir Yalan - The Good Lie filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Bir Yalan - The Good Lie

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

İlk Gösterim tarihi: İyi Bir Yalan - The Good Lie filmini 11:40 - 13:23 / 23 Haziran 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Bir Yalan - The Good Lie

2014 - ABD Dram İyi Bir Yalan - The Good Lie filmin yönetmenliğini Philippe Falardeau yaptığı. Oyuncuların Reese Witherspoon, Corey Stoll, Thad Luckinbill, Sarah Baker, Clifton Guterman'ten oluşmaktadır.

Sudan'da 2000'li yılların henüz başında patlak veren iç savaş sırasında Sudan'dan Amerika'ya gelen ve burada kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan 3 gencin hayat hikayesi sinemaya taşınıyor. Ve burada gençlerin karşısına çıkan bir kadının onları yeniden hayata kazandırabilmek için göstermiş oldugu zorlu mücadele filmde anlatılmaktadır..

Reese Witherspoon
22 Mart 1976'da Nashville, Tennessee'de dünyaya gelen ünlü yıldız 7 yaşından itibaren modellik yapmaya ve TV reklamlarında rol almaya başlar. 1991'de 14 yaşındayken Wildflower adlı TV filminde küçük bir rol kapan sanatçı aynı sene onu tüm dünyaya tanıtan The Man in the Moonda rol alır. Güzel oyuncu bu filmde hayatında ilk defa aşık olan erkeksi bir kızı canlandırır ve sinema seyircisinden ve dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam puan almayı başarır.

Joyce Penelope
Wilhelmina Frankenberg, bilinen adıyla Jane Seymour, İngiliz aktris.
2005 yılında Amerikan vatandaşlığı da almıştır.

Frederick Charles Willard
, doğaçlama komedi yeteneğiyle bilinen Amerikalı komedyen ve aktördür. Christopher Guest mockumentary filmleri This is Spinal Tap, Waiting for Guffman, Best in Show, A Mighty Wind, For Your Consideration ,televizyon serisi olan D.C. Follies ve Anchorman deki rolleriyle bilinir.The Second City komedi tiyatro topluluğundan mezundur.TV serisi olan Everybody Loves Raymond ile 3 kez Emmy adaylığı aldı.

Resimler

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

İyi Bir Yalan - The Good Lie izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , the good lie konusu, digiturk 2017 izle, the good lie izle, İyi bir yalan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.