TIKLA ARA

İyi Geceler - The Good Night

Eski bir pop şarkıcısı, ününü kaybettikten sonra orta yaş bunalımına düşer. Eskiden ünlü bir pop yıldızı olan Gary Shaller, artık jingle yaparak geçimini sağlamaya çalışmaktadır.


İyi Geceler - The Good Night filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Geceler - The Good Night

İyi Geceler - The Good Night izle

İlk Gösterim tarihi: İyi Geceler - The Good Night filmini  Digiturk  Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İyi Geceler - The Good Night

2007 - ABD , İngiltere , Almanya Tür : Dram , Fantastik , Komedi , Macera , Romantik türündeki İyi Geceler - The Good Night filmin yönetmenliğini Jake Paltrow yaptığı Oyuncuların Penélope Cruz , Gwyneth Paltrow , Michael Gambon , Simon Pegg , Danny DeVito'ten oluşmaktadır.

Gingy 5 yıl hapiste kaldıktan sonra herşeye tövbe etmiş artık güneyde ailesiyle birlikte kendi halinde yaşamak isteyen eski bir IRA teröristidir. Fakat şimdi örgüt onu yeniden göreve çağırmaktadır çünkü bir savcıya düzenlenecek olan suikastte gerekli olan silahı sadece o kullanabilmektedir. Ailesini tehlikeye sokmamak uğruna görevi kabul eden Gingy suikastten sonra kaçarken yakalanır...

Penelope Cruz Sanchez, 28 nisan 1974'de araba tamircisi olan Eduardo Cruz ile kuaförlük yapan Encarna Sanchez'in kızları olarak Madrid,İspanya'da dünyaya geldi.Joan Manuel Serrat'ın aynı adlı şarkısından etkilenilerek ismin alan Cruz,genç bir kızken dansçılığa başladı.Bir yetenek sınavında 300 kız arasından 1. seçilince 15 yaşındayken okuldan ayrıldı ve Conservatorio Nacional'de klasik bale eğitimi almaya başladı.9 yıl süren eğitimin yanı sıra Newyork'taki Christina Rota Okulu'nda 4 yıl boyunca çeşitli dans kursları ve Angela Garrido'dan 3 yıl süren İspanyol Balesi dersleri aldı.İspanyol grup Mecano'nun La Fuerza Del Destino klibinde yer aldıktan sonra ilk kez şöhretle tanışan Cruz,o dönemde grup üyelerinden Nacho Cano ile yakınlaştı.Cruz'un oynadığı ilk film olan Jamon(1992), Yabancı Dilde Film dalında Oscar kazandı.

Gwyneth Kate Paltrow, Amerikalı Oscar ödüllü oyuncu.Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir.New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at Santa Barbara'ya devam etti, ardından okulu bıraktı.

Simon Pegg İngiliz aktör, komedyen, yazar ve film yapımcısı.Simon Pegg,2004'de yaptığı ve dunyada tanındığı Zombili Romantik Komedi filmi Zombilerin Şafağı herkesin sevgisini kazanırken devamında yaptığı Hot Fuzz (sıkı aynasızlar) o kadar ilgi görmesede iyi bir sinema filmi olarak raflarda yerini aldı. İlginç bir yazar olduğunu gosteren Simon Pegg'in en iyi arkadaşı Nick Frost'dur

Danny DeVito Kendi film şirketi vardır. Şirketi Jersey Films Pulp Fiction, Get Shorty, Erin Brockovich, Gattaca ve Garden State gibi filmlerin yapımcılığını üstelenmiştir.. DeVito Reno 911! adlı tv dizisininde yapımcısıdır. DeVito 2000 yılında Erin Brockovich filminin yapımcısı olarak En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Resimler

İyi Geceler - The Good Night izle

 

İyi Geceler - The Good Night izle

 

 Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the good night konusu, digiturk 2015 filmleri, the good night izle, iyi geceler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.