TIKLA ARA

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies

3 lise öğrencisi Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) ve Augie (Joey Morgan) okullarının izci ekibinin üyeleridir.


İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies izle

İlk Gösterim tarihi: İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies  filmini 01:50 - 03:19 / 15 Şubat 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies

2015 - ABD, Komedi, Korku İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies  filmin yönetmenliğini Christopher B. Landon yaptığı Oyuncuların David Koechner, Logan Miller, Halston Sage, Sara Malakul Lane, Tye Sheridan'ten oluşmaktadır.

3 lise öğrencisi Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) ve Augie (Joey Morgan) okullarının izci ekibinin üyeleridir. Planladıkları bir kamptan hemen önce yaşadıkları kasabada zombi istilası olur. Üç arkadaş, gerçek arkadaşlığın ne demek olduğunu zombilere karşı birlikte mücadele ederken anlayacaklardır.

Kirsten Dunst
, (d. 1982) ABD'li sinema oyuncusu. Sam Raimi'nin Örümcek Adam (Spider Man) üçlemesinde canlandırdığı Peter Parker'ın sevgilisi Mary Jane Watson rolüyle hatırlanmaktadır. Çok küçük yaşlardan bu yana sinema dünyasında olan Dunst, Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire), Masumiyetin İntiharı (The Virgin Suicides), Gençlik Ateşi (Bring it On), Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ve Melancholia gibi filmleri ile de tanınmaktadır.

Tobias Vincent Maguire
olan Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine 1980'li yıllarda başlamıştır. 2002 - 2007 tarihlerinde çekilen Örümcek Adam film serisiyle birlikte kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Bununla birlikte Pleasantville (1998), The Cider House Rules (1999), Wonder Boys (2000), Seabiscuit (2003), Brothers (2009), ve The Great Gatsby (2013) filmleriylede tanınmaktadır.

William J. "Willem" Dafoe
, Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Hem Hollywood, hem de Dünya sinemasında çok önemli filmlerde başrol ve yardımcı rollerde oynamıştır.Appleton, Wisconsin'de doğdu. 1986 yapımı Platoon filmindeki Çavuş Elias rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi.

Jonathan Kimble Simmons
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Hollywood'un en önemli karakter oyuncuları arasında bulunan Simmons özellikle Oz dizisindeki Neo-Nazi Vernon Schillinger, Örümcek Adam üçlemesindeki Jonah Jameson ve 2014 yapımı Whiplash filmindeki Terence Fletcher karakterleriyle hatırlanmaktadır.

Resimler

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies  izle

İzciler Zombilere Karşı - Scouts Vs. Zombies  izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2, scouts vs. zombies konusu, digiturk 2017 izle, scouts vs. zombies izle, İzciler zombilere karşı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.