TIKLA ARA

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy

Zeus ve Poseidon, Empire State binasının tepesinde görüşürler ve Zeus, Poseidon'ın yarı-tanrı oğlu Percy Jackson'ı şimşeğini almakla suçlar.


Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy izle

İlk Gösterim tarihi: Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy

2010 - ABD, Kanada Aksiyon, Fantastik, Gizem Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy filmin yönetmenliğini Chris Columbus yaptığı Oyuncuların Uma Thurman, Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Pierce Brosnan'ten oluşmaktadır.

Zeus ve Poseidon, Empire State binasının tepesinde görüşürler ve Zeus, Poseidon'ın yarı-tanrı oğlu Percy Jackson'ı şimşeğini almakla suçlar. Poseidon'ın çalınan şimşeği geri iade etmek için 14 günü kalmıştır. Yıllardır görmediği babasıyla yüzleşmesi ve tanrılardan bile çok daha güçlü bir hazineyi ortaya çıkarması ise apayrı bir hikaye.

Uma Karuna Thurman
, 1970 doğumlu ABD'li oyuncu. Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği Ucuz Roman ve Kill Bill isimli filmlerde aldığı rollerle tanınmıştır.Annesi İsveç ve Alman kökenli, babası Amerikalı'dır. İki kez evlilik yapmıştır aktör Ethan Hawke'den iki çocuğu olmuştur. 2004'te boşanmışlarıdr. Ethan Hawke'den 1998 yılında Maya Ray Thurman-Hawke adında kızları olur. Uma Thurman adını Mitolojide tanrıçadan almaktadır, iki kızkardeşi üç erkek kardeşi vardır, 1988'te elit model seçilmiştir.

Logan Wade Lerman
, ABD'li aktör. Percy Jackson serisinin film uyarlamalarında ana kahraman Percy Jackson'ı canlandırmasıyla ünlendi.Çocuk yaşlarda reklam filmlerinde görülmeye başladı ve 2000'li yıllarla birlikte sinema filmlerinde roller alarak kendini geliştirdi.

Shaun Mark Bean
olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Pierce Brosnan
, 16 Mayıs 1953'te İrlanda'nın County Meath Navan şehrinde dünyaya geldi. 1964 yılında ailesiyle beraber Londra'ya taşındı. Burada gördüğü ilk filmlerden biri "Altın Parmak"'tı. Çalışmaya, genç yaşta bir sirkte alev yutan adam olarak başladı. Okulu bıraktıktan sonra reklam yıldızı oldu.

Resimler

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy izle

Jackson & The Olympians: The Lightning Thief - Olimposlular Şimşek HırsızıPercy izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd izle, the lightning thief izle, digiturk 2016 filmleri, olimposlular şimşek hırsızıpercy izle, jackson & the olympians izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.