TIKLA ARA

Jota Çetesi - La Bande des Jotas

Badminton Turnuvasına hazırlanan iki arkadaşın bavulları,kız kardeşi bir çete tarafından öldürülmüş bir kadınınkiyle karışınca,ortalık da karışır.


Jota Çetesi - La Bande des Jotas filmini Digiturk Moviemax Festival HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jota Çetesi - La Bande des Jotas

Jota Çetesi - La Bande des Jotas izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Jota Çetesi - La Bande des Jotas filmini 11:57 - 13:11- 1 Temmuz 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jota Çetesi - La Bande des Jotas

2012 - Fransa, Belçika Komedi, Suç Jota Çetesi - La Bande des Jotas filmin yönetmenliğini Marjane Satrapi yaptığı Oyuncuların Marjane Satrapi Maria de Medeiros, Marjane Satrapi'ten oluşmaktadır.

Badminton Turnuvasına hazırlanan iki arkadaşın bavulları,kız kardeşi bir çete tarafından öldürülmüş bir kadınınkiyle karışınca,ortalık da karışır.Oscar adaylığı da dahil,birçok önemli adaylık ve ödül sahibi Marjane Satrapi'nin yazdığı,hem yönettiği,hem de başrolünde yer aldığı yapımda,kendisine Mattias Ripa ve Stephane Roche eşlik ediyorlar.

Maria de Medeiros Esteves
Vitorino de Almeida, Portekizli aktris ve yönetmen. Quentin Tarantino'nun Ucuz Roman adlı filminde Fabienne rolünde oynamıştır.1965'te Portekiz'in başkenti Lizbon'da dünyaya gelmiştir. Babası ünlü besteci António Victorino de Almeida'dır. Medeiros, çok iyi Fransızca bilmektedir.

Marjane Satrapi
, İran kökenli Fransız yönetmen ve senarist. Biyografik çizgi romanından uyarlanan Persepolis animasyonu ile hatırlanmaktadır.1969'da İran'ın Reşt kentinde doğan Satrapi'nin ailesi Marksist örgütlerle ilişkili ve Şah karşıtıydı. Ancak 1979'daki İran İslam Devrimi'nin ardından bu kez de aşırı dincilerle mücadele etmek zorunda kaldılar. Bu dönemde Satrapi lise eğitimi için Viyana'ya gönderildi, lise yıllarını burada geçirdikten sonra İran'a geri döndü ve İslami Azad Üniversitesi'nde Görsel İletişim Bölümü'nden lisans ve master diplomalarını aldı.

Sean Justin Penn
, Oscar ödüllü ABD'li aktör. Oyunculuk yeteneğinin yanında sosyal konularda aktif bir duruş sergilemesiyle de tanınmaktadır.Babası yönetmen Arthur Penn Rus Yahudisi, annesi Eileen Ryan ise İtalya kökenlidir. Ayrıca Michael adında bir ağabeyi ve Chris adlı bir kardeşi vardır.

Catherine Deneuve
(d. 22 Ekim 1943 Paris doğumlu Fransız oyuncu. Roman Polanski ve Luis Buñuel'in filmlerinde canlandırdığı soğuk sarışın karakterleri ile ünlenen Deneuve, zamanla Fransız sinemasının en tanınmış oyuncularından biri haline geldi.

Iggy Pop
Punk rock'ın öncülerinden biri olarak kabul edilse de, Pop'un müziği kariyeri boyunca pop, heavy metal, caz ve blues gibi birçok farklı müzik türünü de kapsamıştır. Pop, yöresel bir grup olan The Iguanas'da bateri çaldığı lise dönemlerinde 'Iggy' olarak tanınmıştır. Ayrıca önemli ve kendinden sonra gelen birçok gruba örnek olmuş olan protopunk müzik grubu The Stooges'un vokalistliğini yapmış, 1960'ların sonundan beri görkemli ve tahmin edilemez sahne gösterile ile ün kazanmıştır.

Chiara Mastroianni
, 28 Mayıs 1972 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te dünyaya gelmiştir. Ünlü İtalyan aktör Marcello Mastroianni ve ünlü Fransız yıldız Catherine Deneuve'ün kızıdır. Anne ve baba sanatçıdan sanatçı bir kız.

Resimler

Jota Çetesi - La Bande des Jotas izle

Jota Çetesi - La Bande des Jotas izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, la bande des jotas konusu, digiturk 2016 filmleri, la bande des jotas izle, jota çetesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.