TIKLA ARA

Kaçış - Getaway

Karısı kaçırılan eski yarışçı Brent Magna, genç bir kadının arabasında zamana karşı bir yarışa başlar...


Kaçış - Getaway filmini Digitur Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Kaçış - Getaway

Kaçış - Getaway izle

İlk Gösterim tarihi:Kaçış - Getaway 21.1.2014 08:00 - 09:27 Salon1 kanalında izleyebilirsiniz.

Kaçış - Getaway

2013 - ABD , Bulgaristan , Bulgaristan Tür : Aksiyon , Suç türündedir.Kaçış - Getaway filmin yönetmenliğini Courtney Solomon, Yaron Levy yapmaktadır.Film oyuncularını Ethan Hawke , Selena Gomez , John Voight , Bruce Payne , Velislav Pavlov oluşmaktadır. 

Karanlık ve heyecan verici bir aksiyon filmi olan Getaway'de eski araba yarışçısı Brent Magna zamana karşı yarışacaktır. Brent özel bir Shelby Cobra Mustang ve sahibiyle, kaçırılan karısının hayatını kurtarmak için gizemli bir düşman tarafından içine girdiği macerada zamana karşı yarışır.

 Ethan Green Hawke olan oyuncu Austin, Teksas, ABD doğumludur.Ethan doğduğunda annesi ve babası Teksas Üniversitesi'nde öğrenciydiler, ve Ethan 3 yaşına geldiğinde ayrılmışlardı. Annesi New Jersey'de, babası Virginia'da yaşıyor.Hun School of Princeton'den sonra okul hayatına West Windsor-Plainsboro Lisesi, New Jersey devam etti.Daha sonra New York Üniversitesi'ne girdi.Onu ünlü yapan rolü lise yıllarında Dead Poets Society (1989) filmindeki Todd Anderson rolüydü.Uma Thurman, Hawke'ın ikinci evlenme teklifine evet demişti ve bu evliliğinden Maya Ray Thurman-Hawke adlı bir kızı var. Roan Hawke adında bir de oğlu var.

Selena Marie Gomez, 22 Temmuz 1992'de Grand Prairie, Texas'ta doğan Amerikalı oyuncudur. Ailesinin tek çocuğudur. Selena'nın annesi Dallas'taki yerel tiyatrolarda sahne alıyordu. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreder. Selena Gomez Dallas'taki bir ajans tarafından keşfedilir. İlk rolünü 7 yaşında Barney & Friends filminde aldı.2004 yılında Disney Channel tarafından keşfedildi ve yükselişi başladı. 2007 yılında başrolünde oynadığı Sihirbaz Kardeşler (Wizards of Waverly Place) dizisiyle tüm dünyada tanındı. 2008'de ise solisti olduğu Selena Gomez & the Scene grubunu kurarak müzik kariyerine başladı.

IMDB Puanı: 4,3/10 ( 8.478 oy verdi.)

Resimler

Kaçış - Getaway izle

Kaçış - Getaway izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, getaway izle, digiturk 2014 filmleri, getaway konusu, kaçış izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.