TIKLA ARA

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman

40 yaşında bekar bir anne olan Rosie hayat hiçkimse için olmadığı gibi onun içinde planlandığı gibi gitmemektedir.


Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman izle

İlk Gösterim tarihi: Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman filmini 12.6.2015 16:05 - 17:38 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman

2007 - ABD Komedi, Romantik Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman filmin yönetmenliğini Amy Heckerling yaptığı Oyuncuların Michelle Pfeiffer, Saoirse Ronan, Paul Rudd, Sarah Alexander, Yasmin Paige'ten oluşmaktadır.

40 yaşında bekar bir anne olan Rosie hayat hiçkimse için olmadığı gibi onun içinde planlandığı gibi gitmemektedir. Hazırladığı program riske girmiştir; seksi patronu Marty, onun programı yerine bir reality show yayınlamayı düşünmektedir, asistanıJeannie ise sabotaj peşindedir. Evde de işler pek yolunda gitmemektedir.

Michelle Marie Pfeiffer
, ABD'li oyuncu. Film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı The Hollywood Knights'la yaptı. Ama ilk defa Scarface filmindeki performansıyla önemli dikkatleri üzerine çekti. Pfeiffer Dangerous Liaisons filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne ve The Fabulous Baker Boys ve Love Field filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

Saoirse Ronan
Oscar ve BAFTA'ya aday olmuş, İrlandalı oyuncu. Aktör Paul Ronan'nın kızıdır.
1994'te New York'ta doğmuş, 3 yaşındayken ailesiyle İrlanda'ya dönmüştür. Kariyerine The Clinic isimli dizi ile başlamıştır. Bu dizide Rhiannon Geraghty karakterini canlandırmıştır. Ardından Proof isimli dizide Orla Boland rolüyle yer almıştır.

Paul Rudd
küçük yaşlarda, babasının havayolu işinde olmasından dolayı ülkenin dört bir yanını dolaştı. Kansas'ta bulanan Shawnee Misson Batı Lisesinde okudu ve oradan Kansas Üniversitesine geçerek, hukuk okumaya başladı. O sırada aldığı tiyatro eğitimleriyle birlikte Los Angeles'ta bulunan Amerikan Akademisi'nin Drama Sanat bölümünden mezun olmayı başardı.

Resimler

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman izle

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, i could never be your woman izle, digiturk 2016 filmleri, i could never be your woman konusu, kadının olamam izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.