TIKLA ARA

Kafalar İyi - Dope

Harvard'a girmeyi kafasına koyan çalışkan ve zeki bir öğrencidir, önündeki üniversite başvuruları için elinden geleni yapmaktadır.


Kafalar İyi - Dope filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kafalar İyi - Dope

Kafalar İyi - Dope izle

İlk Gösterim tarihi: Kafalar İyi - Dope filmini 21:30 - 23:09 / 3 Kasım 2015 Salı tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kafalar İyi - Dope

2015 - ABD Dram, Komedi Kafalar İyi - Dope filmin yönetmenliğini Rick Famuyiwa yaptığı Oyuncuların Forest Whitaker, Zoë Kravitz, Kimberly Elise, Tony Revolori, Ashton Moio'ten oluşmaktadır.

Inglewood'un tehlikeli mahallelerinden birinde yaşayan Malcolm, gangster ve uyuşturucu çetelerinin yönettiği bu yere inat idealleri olan bir gençtir. Harvard'a girmeyi kafasına koyan çalışkan ve zeki bir öğrencidir, önündeki üniversite başvuruları için elinden geleni yapmaktadır. Los Angeles'ta yapılacak çok büyük bir partiye davetiye bulan Malcolm ve arkadaşları büyük bir maceranın içine atılacaktır.

Forest Whitaker
, 1961 doğumlu Amerikalı sinema sanatçısı. 2007 yılında en iyi erkek oyuncu dalında İdi Amin'i canlandırdığı Last King of Scotland filmiyle ödüle uzanmıştır.İri ve atletik cüssesi nedeni ile eğitiminin ilk yıllarında Amerikan futboluna yönelmiştir. Fakat daha sonra müzikle ilgilenmiş ve tenor olarak çalışmalarda bulunmuştur.

Tony Revolori
, Anthony Quinonez adını da kullanmış olan Amerikalı aktör. Guatemala kökenlidir.2014 yapımı Büyük Budapeşte Oteli filminde Zero Moustapha rolüyle başrolü Ralph Fiennes ile paylaşmıştır.

Lauren Vélez
(Doğum Tarihi: 2 Kasım 1964) Porto Rica kökenli Amerikalı aktristir. Aktrist Loraine Velez'in ikiz kız kardeşidir. En belirgin rolleri Dexter'da Maria LaGuerta, New York Undercover'da Dedektif Nina Moreno ve Oz'da Dr. Gloria Nathan'dır.

Resimler

Kafalar İyi - Dope izle

Kafalar İyi - Dope izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3, dope izle, digiturk 2016 izle, dope konusu, kafalar İyi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.