TIKLA ARA

Kağıttan Kentler - Paper Towns

Quentin adındaki ögrenci derslerinde başarılı bir liselidir, onu seven ailesiyle birlikte hayatındaki her şeyin yolunda gitmesinin tadını çıkarmaktadır.


Kağıttan Kentler - Paper Towns filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kağıttan Kentler - Paper Towns

Kağıttan Kentler - Paper Towns izle

İlk Gösterim tarihi: Kağıttan Kentler - Paper Towns filmini 08:00 - 09:45 / 14 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kağıttan Kentler - Paper Towns

2015 - ABD Gizem, Romantik Kağıttan Kentler - Paper Towns filmin yönetmenliğini Jake Schreier yaptığı Oyuncuların Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Cara Buono, Caitlin Carver'ten oluşmaktadır.

Quentin adındaki ögrenci derslerinde başarılı bir liselidir, onu seven ailesiyle birlikte hayatındaki her şeyin yolunda gitmesinin tadını çıkarmaktadır. Ancak bir gece onunla aynı sınıfta bulunan Margo'nun evine gelişi ve yaşadıkları heyecan dolu maceraların ardından Margo bir anda ortadan kaybolur.

Cara Delevingne
Cara Delevingne, İngiliz model ve aktris.

Cara Buono
Amerikalı aktris, senarist ve direktör. Doğma büyüme Bronx ludur.

Kevin Bacon
1958 yılında Philedelphia'da doğan Kevin Bacon, büyük ve kapalı bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi. Sahnedeki ilk deneyimini 17 yaşındayken yaşayan genç aktör, New York'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. Okuldaki en genç öğrencilerden biri olan Bacon, yeteneğiyle hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
, İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. 2010'da yayınlanmaya başlayan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes karakterini canlandırmaktadır. Televizyonun yanısıra radyo, seslendirme, tiyatro ve sinema çalışmalarıyla da tanınan Cumberbatch, günümüzün çok yönlülüğüyle öne çıkan en önemli aktörleri arasındadır.

Peter Sarsgaard
2003 yapımı Shattered Glass filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu - Sinema dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiş, aynı film ile Las Palmas Film Festivali'nde Hayden Christensen ile birlikte En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Ayrıca Stockholm Film Festivali'nde Garden State filmi ile En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.

John Christopher Depp
, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı.

Juno Violet Temple
, İngiliz aktris. Notes on a Scandal filmiyle ünlenmiş, daha sonra Hollywood filmlerinde boy göstermeye başlamıştır.Temple 1989'da Londra'da dünyaya geldi. Babası Julien Temple yönetmen, annesi Amanda Pirie film yapımcısıdır. Leo ve Felix adında iki erkek kardeşi vardır.

Resimler

Kağıttan Kentler - Paper Towns izle

Kağıttan Kentler - Paper Towns izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2 izle, paper towns konusu, digiturk 2016 filmleri, paper towns izle, kağıttan kentler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.