TIKLA ARA

Kalbini Dinle - August Rush

Genç ve güzel bir müzisyen kadın ile Yakışıklı gitarist New York'taki Washington Square'de birbirlerini görürler ve ilk bakışta aşk başlar.


Kalbini Dinle - August Rush  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kalbini Dinle - August Rush

Kalbini Dinle - August Rush izle

İlk Gösterim tarihi: Kalbini Dinle - August Rush  filmini 27.2.2015 18:40 - 20:25 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kalbini Dinle - August Rush

2007 - ABD Dram, Müzikal Kalbini Dinle - August Rush  filmin yönetmenliğini Kirsten Sheridan yaptığı Oyuncuların Robin Williams, Freddie Highmore, Jonathan Rhys Meyers, Alex O'Loughlin, Keri Russell'ten oluşmaktadır.

Genç ve güzel bir müzisyen kadın ile Yakışıklı gitarist New York'taki Washington Square'de birbirlerini görürler ve ilk bakışta aşk başlar. Bu aşkın birde meyvesi olur ama Genç kadın sevgilisinden ayrıldığı için bu bebeğe tek başına bakamaz ve yetimhaneye bırakmak zorunda kalır. Aradan uzun yıllar geçer ve küçük bebek büyür ünlü bir müzisyen olur tek isteği annesi ve babasını bulmaktır.

Robin McLaurin Williams (1951-2014) Amerikalı Oscar ödüllü aktör, komedyen, müzisyen ve seslendirme sanatçısı. Kariyerine 1970'lerde stand up sanatçısı olan Williams, 1980'li yılların ortalarından itibaren sinemada da kendini ispat etmiş, hem komedi hem de dram filmleriyle büyük hayran kitlesi kazanmıştır.

Alex O'Loughlin
, 24 Ağustos 1976 Avustralya doğumlu aktördür. Daha önce çeşitli dizi veya filmlerde rol alsa da ilk olarak August Rush filminde dikkatleri çekmiştir, Moonlight dizisindeki Mick St. John karakteriyle asıl çıkışını yapmıştır. Ünlü oyuncu aksiyon tarzındaki Whiteout filminde başrolü Kate Beckinsale ile paylaşmıştır. Aynı zamanda Hawaii Five-0, Three Rivers gibi dizilerde yer almıştır.

Keri Lynn Russell
(23 Mart 1976) Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı oyuncu.Felicity dizisinde canlandırdığı Felicity Porter rolü ile tanınır.

Resimler

Kalbini Dinle - August Rush izle

Kalbini Dinle - August Rush izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, august rush konusu, digiturk 2015 filmleri, august rush izle, kalbini dinle izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.