TIKLA ARA

Karanlık Şerit - Möbius

Rus'yada Ajanlık yapan geç Grégory büyük bir görev için Monako'ya gitmesi gerekmektedir. Bu arada güçlü bir iş adamının yakından takip edilmesi istenir.


Karanlık Şerit - Möbius  filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlık Şerit - Möbius

Karanlık Şerit - Möbius izle

İlk Gösterim tarihi: Karanlık Şerit - Möbius  filmini 24.2.2015 14:29 - 16:06 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karanlık Şerit - Möbius

2013 - Fransa Dram, Gerilim Karanlık Şerit - Möbius  filmin yönetmenliğini Eric Rochant yaptığı Oyuncuların Tim Roth, Cécile De France, Jean Dujardin, Émilie Dequenne, Branka Katic'ten oluşmaktadır.

Rus'yada Ajanlık yapan geç Grégory büyük bir görev için Monako'ya gitmesi gerekmektedir. Bu arada güçlü bir iş adamını yakından takip edilmesi istenir. Monako'daki özel bir Rus en büyük bankasında çalışmakta olan Alice isimli çalışanı da gizlice görevlendirilir.Alice'nin görevi Grégory'in işine olan sadakkatini ölçmektir. Grégory dikkatsiz bir anda kuralları ihlal eder ve aralarında bir sürtüşme başlar.

Tim Roth,
14 Mayıs1961 tarihinde, Londra'da, ressam bir anne ve gazeteci bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Önceleri heykeltraş olmak isteyen Roth, Londra'da Camberwell Sanat Okulu'na gitti. Bir süre sonra aktörlüğü denemeye karar vererek ilk deneyimini, Made in Britain adlı bir televizyon filminde ırkçı bir dazlak rolüyle 18 yaşında kazandı. Sonrasında, adı ve görünümü dolayısıyla Yahudi rollerine uygun görüldü.

Resimler

Karanlık Şerit - Möbius izle

Karanlık Şerit - Möbius izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, möbius konusu, digiturk 2015 filmleri, möbius izle, karanlık şerit izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.