TIKLA ARA

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture

Normalde çok ters karakterlere sahip olsalar da Elena ve Antonio arasındaki çekim had safhadır. Ancak bu ilişkinin yürümesi için daha fazlasına ihtiyaçları olduğu ortadadır.


Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture filmini 12.1.2015 17:30 - 19:13 Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture izle

Ilk Gösterim tarihi: Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinturefilmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture

2014 - İtalya Dram, Komedi Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture filmin yönetmenligini Ferzan Özpetek yaptigi Oyuncularin Kasia Smutniak, Carolina Crescentini, Paola Minaccioni, Elena Sofia Ricci, Filippo Scicchitano'ten olusmaktadir.

Elena'nın sakin ve düzenli yaşamında, Antonio'ya aniden duyduğu ve karşılık gördüğü tutkunun sarsıntısıyla büyük bir fırtına kopar. Genç kadın bu yasak tutkuyu yaşarken Giorgio ile iki yıllık ilişkisini sürdürmektedir. Antonio aslında Elena'nın en yakın arkadaşının sevgilisidir ve onun tam zıt karakterindeki bu genç adama saygı duymamaktadır. En yakın dostu Fabio da Antonio'dan nefret etmektedir. Ama artık hiçbiri hayatlarındaki kuralları alt üst etme pahasına duygularına engel olamazlar...

Kasia Smutniak, 13 Ağustos 1979 yılında Polonya'da Pila kentinde dünyaya gelmiştir. Aktiris ve model olan güzel yıldız, From Paris with Love filminde yer almıştır.

Resimler

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture izle

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, allacciate le cinture konusu, digiturk 2015 filmleri, allacciate le cinture izle, kemerlerinizi bağlayın izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.