TIKLA ARA

Keşfedilmemiş

Keşfedilmemiş belgesel programı ile bugüne kadar keşfedilmemiş tüm sırları ortaya çıkartmaktadır.


Keşfedilmemiş izle

Keşfedilmemiş belgesel programı Digiturk Discovery kanalında 13 Aralık'tan itibaren her pazar saat 21:00'de ekranlarınızda olacaktır. Discovery Digiturk'te 191 numaralı kanaldan izleyebilirsiniz.

Keşfedilmemiş belgesel program içeriğinde aşağıdaki belgeseller bulunmaktadır.

Everest: İlk Tırmanış: Discovery Channel kanalında 13 Aralık Pazar 21:00'de yayımlanacaktır. Belgeselde sesur kaşiflerden oluşmuş bir ekip ile birlikte 9 bin metreye yakın yüksekliğiyle dünyanın en yüksek dağı olan Everest'in sırlarını çözmek için atılıyor. Zirveye ilk kez tırmanan kişi Sir Edmund Hillary, gerçekten de Everest'in zirvesine ulaşan ilk kişi midir diye araştırmalarda bulunuyorlar.

Kayıp Lincoln: Discovery Channel kanalında 20 Aralık Pazar 21:00'de yayımlanacaktır. Belgeselde Başkan Abraham Lincoln'ün son fotoğrafını araştırıyor.

Katil Eşek Arılarının Saldırısı: Discovery Channel kanalında 27 Aralık Pazar 21:00'de yayımlanacaktır. Japonya'da her yıl 50'ye yakın can alan Asya eşek arıları, Pasifik'in kuzeybatısına nasıl ulaştığını ele alıyor.

Resimler

Keşfedilmemiş izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: discovery channel hd,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.