TIKLA ARA

Kimse Var mı? - Is Anybody There?

Annesi ile huzur evi işleten küçük bir çocuğun büyüme hikayesini yaşadığı ilginç ve komik olayları birde Edward'ın dilinden dinleyin.


Kimse Var mı? - Is Anybody There? filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kimse Var mı? - Is Anybody There?

Kimse Var mı? - Is Anybody There? izle

Ilk Gösterim tarihi:Kimse Var mı? - Is Anybody There? filmini 25.12.2014 18:50 - 20:35 Digiturk Moviemax Stars HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kimse Var mı? - Is Anybody There?

2008 - İngiltere Tür : Dram türündeki Kimse Var mı? - Is Anybody There? filmin yönetmenligini John Crowleyn yaptigi Oyuncularin Michael Caine , David Morrissey , Rosemary Harris , Anne-Marie Duff , Bill Milner 'ten olusmaktadir.

1980'lerde İngiltere'de bir kıyı kasabasında geçen film, ailesi huzurevi işleten 10 yaşındaki Edward'ın büyüme hikâyesi... Annesi aile işlerini ayakta tutmaya çalışan, babası orta yaş bunalımıyla boğuşan Edward, günlerini huzurevinin yaşlı sakinlerini teybe kaydederek geçirmektedir. Hayaletler ve ölüm sonrası yaşamı saplantı haline getiren küçük çocuk bir gün Clarence adında emekli bir sihirbazla dostluk kurar. Edward çocukluğunun tadını çıkarmasını, Clarence ise geçmişiyle hesaplaşmasını öğrenecektir.

Caine, Londra'nın güneyinde Rotherhithe'da doğdu. Annesi Ellen Frances Marie (Burchell), babası ise Maurice Micklewhite idi. Babası balık pazarı bekçisiydi idi.Caine Ulusal Servis'in emriyle Kore Savaşı'na gitmek zorunda kalmış, ülkesine döndükten sonra bir tiyatroda asistan sahne yönetmeni olarak çalışmaya başlamıştı.Caine aktris Patricia Haines ile 1955-1958 yılları arasında evli kalmıştır.Çiftin Dominique adında bir kızı vardır.. Caine daha sonra aktris ve model Shakira Baksh ile 8 Ocak 1973'de evlenmiştir. Çiftin Natasha isiminde bir kızı vardır.

Resimler

Kimse Var mı? - Is Anybody There? izle

Kimse Var mı? - Is Anybody There? izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, is anybody there? konusu, digiturk 2015 filmleri, is anybody there? izle, kimse var mı? izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.