TIKLA ARA

Kızgın Rekabet - Tenure

Üniversite ögretmenleri arasında ciddi bir rekabet başlar. Yale'den yeni bir kadın meslektaşının gelişiyle Charlie, kendini kızgın bir rekabetin içinde bulur.


Kızgın Rekabet - Tenure filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızgın Rekabet - Tenure

Kızgın Rekabet - Tenure izle

İlk Gösterim tarihi: Kızgın Rekabet - Tenure filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızgın Rekabet - Tenure

2009 - ABD Komedi Kızgın Rekabet - Tenure filmin yönetmenligini Mike Million yaptigi Oyuncularin Luke Wilson, Bob Gunton, Sasha Alexander, Gretchen Mol, David Koechner'ten olusmaktadir.

Profesör Charlie Thurber'ın üç ay içerisinde üniversitenin demirbaş listesine alınıp alınmayacağı belli olacaktır ancak Yale'den yeni bir kadın meslektaşının gelişiyle Charlie, kendine bir rakip kazandığını farkedecektir.

Luke Wilson (d.21 Eylül 1971, Dallas Texas, ABD) , İrlanda asıllı Amerikalı aktör. Kendisi gibi aktör olan Owen Wilson'un kardeşidir.

Gunton Rose Marie , Robert Patrick Gunton'un oğlu olarak dünyaya geldi. St. Peter's Üniversitesine ardından University of California'ya devam etti ve orduda da görev aldı.

Sasha Alexander , Dawson's Creek dizisindeki Gretchen Witter karakteriyle isminden söz ettirmişti. Daha sonra 2008 yapımı olan Yes Man'de yer aldıktan sonra 2009 yapımı olan He's Just Not That Into You filminde yer aldı. Ama çıkışını NCIS dizisindeki Kate Todd karakteriyle yakaladı.

Resimler

Kızgın Rekabet - Tenure izle

Kızgın Rekabet - Tenure izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, tenure izle, digiturk 2015 filmleri, tenure konusu, kızgın rekabet izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.