TIKLA ARA

Kızıl Tepe - Crimson Peak

Umut vadeden, ancak yaşadığı aile faciasının ardından çocukluğundan beri tanıdığı arkadaşına duyduğu sevgiyle yeni tanıştığı bir çekiciliği arasında kalan Edith Cushing zor bir karar vermek durumunda kalır.


Kızıl Tepe - Crimson Peak filmini Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızıl Tepe - Crimson Peak

Kızıl Tepe - Crimson Peak izle

İlk Gösterim tarihi: Kızıl Tepe - Crimson Peak filmini 25.2.2016 12:00 - 13:30 tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızıl Tepe - Crimson Peak

2015 - ABD, Korku Kızıl Tepe - Crimson Peak filmin yönetmenliğini Guillermo del Toro yaptığı Oyuncuların Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam, Burn Gorman'ten oluşmaktadır.

Umut vadeden, ancak yaşadığı aile faciasının ardından çocukluğundan beri tanıdığı arkadaşına duyduğu sevgiyle yeni tanıştığı bir yabancının çekiciliği arasında kalan Edith Cushing (Mia Wasikowska) zor bir karar vermek durumunda kalır. Geçmişinde yaşadığı talihsiz hatıralardan uzaklaşabilmek için çok da fazla tanımadığı Thomas ile evlenir. Ancak bu ev tuhaf evin adeta "hafızası" vardır.

Mia Wasikowska
, Polonya asıllı Avustralyalı aktris. 2010'da rol aldığı Alice Harikalar Diyarında filmindeki Alice karakteri ile tanınmıştır.Polonya'dan 1974'te Avustralya'ya göç etmiş fotoğrafçı Marzena Wasikowska ile bir başka fotoğrafçı John Reid'in 3 çocuğundan ikincisi olarak Canberra'da doğdu. Jess adlı bir ablası, Kai adlı bir erkek kardeşi vardır.

Jessica Chastain
Kuzey Kaliforniya'da büyüdü.Dokuz yaşındayken dansı keşfetti ve onüç yaşında bir dans topluluğuna katıldı. romeo ve juliet in seçmelerini kazanarak show dünyasının dikkatini çekti. annesinin soyadını alan Jessica Chastain bugüne kadar bir çok tv dizisi, sinema filmleri ve tiyatroda oyuncu olarak yer aldı.

Charles Matthew Hunnam
. 10 nisan 1980 de newcastle da doğdu. Oyunculuğa modellikten geçiş yaptı. 1999 Queer As Folk dizisinde eşcinsel rolünde yer aldı. Ardından Whatever Happened to Harold Smith? filminde rol aldı. 1999 da tanıştığı senarist Robert Towne un kızı Katharine Towne ile evlendi ve 2002' de boşandılar. Kariyerine Young Americans ve Undeclared dizileriyle devam etti. Bu dizilerden sonra iyi yapımlarda rol aldı; Abandon, nicholas nickleby, Cold Mountain, Green Street Hooligans, Children of Men gibi.

Resimler

Kızıl Tepe - Crimson Peak izle

Kızıl Tepe - Crimson Peak izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 3, crimson peak konusu, digiturk 2016 izle, crimson peak izle, kızıl tepe izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.