TIKLA ARA

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

Orta sınıfın yaşadığı sıradan bir Brezilya mahallesi olan Recife'de yaşam, özel bir güvenlik şirketinin mahalleye gelmesiyle büsbütün değişecektir.


Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

İlk Gösterim tarihi:Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

2012 - Brezilya Tür : Dram , Gerilim türündeki Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmin yönetmenliğini Kleber Mendonça Filho yaptığı Oyuncuların Maeve Jinkings , Gustavo Jahn , Dida Maia , Sebastião Formiga , Irma Brown'ten oluşmaktadır.

Brezilya'nın Recife adlı kıyı kasabasında bir mahallenin sakinlerinin yaşamlarında geziniyoruz. Mahallede olan biten her şey yaşlı Francisco'dan soruluyor. Francisco'nun torunlarından biri ailenin emlak şirketinin patronluğunu yaparken diğeri arabalardan radyo çalıp satarak hayatını idame ettiriyor. Mahallenin sürekli ot içen depresif ev kadını, komşusunun havlayan köpeğini susturmakla kafayı bozmuş. Kadının kızı ise kâbuslarında evlerine yabancı birilerinin girdiğini görüyor. Bir de mahalle sakinlerinin birer aile üyesiymiş gibi davrandıkları siyahî hizmetçiler var. İşte böyle bir ortamda mahallenin huzurunu korumak için bir grup güvenlik görevlisi mahalleye geliyor ve herkesin hayatı değişmeye başlıyor.

Resimler

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

 

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, neighbouring sounds konusu, digiturk 2015 filmleri, neighbouring sounds izle, komşunun gürültüsü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.