TIKLA ARA

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

Recife kasabasında olan biter her şeyden bir kişinin haberi vardır bu Francisco adında yaşlı bir adamdır.


Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

İlk Gösterim tarihi: Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmini 18.3.2015 19:05 - 21:06 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds

2012 - Brezilya Dram, Gerilim Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds filmin yönetmenliğini Kleber Mendonça Filho yaptığı Oyuncuların Maeve Jinkings, Gustavo Jahn, Dida Maia, Sebastião Formiga, Irma Brown'ten oluşmaktadır.

Recife kasabasında olan biter her şeyden bir kişinin haberi vardır bu Francisco adında yaşlı bir adamdır.mahallenin huzurunu korumak için bir grup güvenlik görevlisi mahalleye geliyor ve herkesin hayatı değişmeye başlıyor.

Viggo Peter Mortensen Jr.
(d. 20 Ekim 1958) Altın Küre'ye aday gösterilmiş oyuncu. Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Aragorn rolüyle tanınır. 2007 yılında Davil Cronenberg'in Şark Vaatleri filminde rolüyle Altın Küre'ye, BAFTA'ya ve Oscar'a aday gösterilmiştir.1987 - 1998 yılları arasında Exene Cervenka ile evli kalmıştır. Çiftin Henry isminde bir oğlu vardır.

Cate Blanchett
1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Resimler

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

Komşunun Gürültüsü - Neighbouring Sounds izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, neighbouring sounds konusu, digiturk 2015 filmleri, neighbouring sounds izle, komşunun gürültüsü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.