TIKLA ARA

Köstebek - Imperium

Filmde idealist FBI ajanı Nate Foster, bombalı saldırı planlarından haberdar olan Foster, gruptaki yoğun ırkçı söylemlerin arasında kötü şeylerin olmasını engellemeye çalışacaktır.


Köstebek izle


2016 - ABD, Suç, Gizem, Dram türündeki Köstebek filminin yönetmenliğini Daniel Ragussis yapıyor. Oyuncuları Daniel Radcliffe, Toni Collette'den oluşmaktadır.

Michael German'ın gerçek hikayesinden esinlenen Daniel Ragussis'in yazıp yönettiği polisiye filmde idealist FBI ajanı Nate Foster, neo-nazi beyaz terörist grubun yürüttüğü bomba yapma çalışmalarını engellemek ve terör örgütünü alaşağı etmek için gizli bir göreve atanır. Foster, parlak ve geleceği olan analist yeni bir kimliğe bürünmenin zorluğuyla karşı karşıya gelirken birçok aktif, tehlikeli grubun arasına girecek, olası bomba-patlayıcı miktarını, şüphelileri ortaya çıkarmak için bu ırkçı grup üyelerinden biri olacak, kafasını kazıyarak neo-Nazi olarak sivil bir kimliğe bürünecektir.

Daniel Jacob Radcliffe, Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınan İngiliz oyuncu. 2001'den 2011'ye kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 8 Harry Potter filminde oynayarak yıldız olmuştur.

Antonia "Toni" Collette, Avustralyalı oyuncu ve müzisyen.

Resimler

Köstebek izle

Köstebek izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier, köstebek konusu, köstebek izle, imperium izle, digiturk 2016 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.