TIKLA ARA

Kraliçe - The Queen

İngiltere Kraliçesi seçimleri henüz kazanmış olan yenilikçi Başbakan Tony Blair ile bir modernlik çalışmasının içerisinden bulurken diğer yandan da Diana'nın ölümünden sonraki tutumuna karar vermekte.


Kraliçe - The Queen  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kraliçe - The Queen

Kraliçe - The Queen izle

İlk Gösterim tarihi: Kraliçe - The Queen  filmini 12.4.2015 18:50 - 20:33 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kraliçe - The Queen

2006 - İngiltere, Fransa, İtalya, Biyografi, Dram Kraliçe - The Queen  filmin yönetmenliğini Stephen Frears yaptığı Oyuncuların Michael Sheen, Helen Mirren, James Cromwell, Helen McCrory, Roger Allam'ten oluşmaktadır.

İngiltere Kraliçesi seçimleri henüz kazanmış olan yenilikçi Başbakan Tony Blair ile bir modernlik çalışmasının içerisinden bulurken diğer yandan da Diana'nın ölümünden sonraki tutumuna karar vermekte, gelenekleri arasında sıkışan bir haldedir. Ancak İngiliz halkı acı çekmektedir ve liderlerinin bu konuda ne yapacağını merakla beklemektedir.

Michael Sheen
5 Şubat 1969 yılında Newport,Monmouthshire_İngilterede doğan Michael Sheen;Glan Afan Comprehensive School'da eğitim gördü ve Baglan'ın gençler takımında futbol oynadı. Tiyatroya ilgi duymaya başlamasıyla birlikte futbolu bıraktı ve West Glamorgan Genç Tiyarocular Kulübü'ne katıldı.Okulu bitirdiğinde Cardiff'deki Wales Uluslar arası Genç Oyuncular Okulu'na başladı. Daha sonra da Drama Sanatları Asiller Akademisi'ne geçiş yaptı. İlk başarılı oyunculuk sınavını ünlü İngiliz aktrist Vanessa Redgrave karşısında,When She Danced ile verdi. Daha sonra Peter Shaffer'i yazdığı oyun Amadeus'da Mozart rolünü oynadı. Bu oyun Broadway'de de gösterildi ve Sheen, tiyatro alanında Mozart rolü ile bir çok kişini aklına kazındı.

Helen Dame Mirren
(26 Temmuz 1945) Oscar, BAFTA, Emmy, Altın Küre ve SAG ödülü sahibi İngiliz tiyatro, film ve televizyon oyuncusu.

Londra Sanat
Üniversitesi Drama bölümü mezunudur. Lucky Jim (2003), Charles II: The Power and The Passion (2003) tv dizilerinde oynamıştır.1 Nisan 2006'da Harry potter ve zümrüdü anka yoldaşlığı filmi Bellatrix Lestrange rolü için seçildiği duyurulmuştu. Ancak McCrory hamileliği nedeniyle bu rolden çekilmek zorunda kaldı.

Resimler

Kraliçe - The Queen izle

Kraliçe - The Queen izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the queen izle, digiturk 2015 filmleri, the queen konusu, kraliçe izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.