TIKLA ARA

Küçük Karmaşa - A Little Chaos

Yetenekli bir peyzaj mimarı olan Sabine'i Kate Winslet canlandırıyor. Sabine kendi halinde mutavazi bir hayat sürmeyi tercih etmektedir.


Küçük Karmaşa - A Little Chaos filmini Moviemax Premier HD 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Karmaşa - A Little Chaos

Küçük Karmaşa - A Little Chaos izle

İlk Gösterim tarihi: Küçük Karmaşa - A Little Chaos filmini 10:35 - 12:24 / 22 Haziran 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Küçük Karmaşa - A Little Chaos

2014 - İngiltere Dram, Komedi, Romantik Küçük Karmaşa - A Little Chaos filmin yönetmenliğini Alan Rickman yaptığı. Oyuncuların Kate Winslet, Alan Rickman, Stanley Tucci, Helen McCrory, Matthias Schoenaerts'ten oluşmaktadır.

17. yy Fransa'sında geçen öyküde yetenekli bir peyzaj mimarı olan Sabine'i Kate Winslet canlandırıyor. Sabine yeteneğine rağmen kırsal kesimde çalışan bir tasarımcıdır. Fransa Kralı 14. Louis'nin saray mimarı olan Andre (Matthias Schoenaerts) Sabine'i Versailles Sarayı'nın en gözde bahçelerinden birini tasarlaması için işe alır. Sabine bu görkemli sarayda bir yandan sınıfsal ve cinsiyetçi bir savaş verirken, diğer yandan Andre ile tutkulu bir ilişkiye başlar.

Kate 'Elizabeth' Winslet
5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi. Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı. Oyunculuğa ilk adımını 11 yaşında bi TV reklamıyla atan Winslet, 'Christmas Carol' adlı animasyon filminde seslendirme yapıp ve ayrıca bu filmin şarkısını söyleyip, single albüm çıkardı.

Alan Sidney Patrick Rickman
(1946-2016) İngiliz aktör. Hem yardımcı oyuncu, hem de başrol olarak önemli filmlerde ve tiyatro oyunlarında rol almış olan Rickman, en çok Harry Potter serisindeki Profesör Snape rolüyle hatırlanmaktadır.
Alan Rickman, Margaret Doreen Rose ve Bernard Rickman'ın çocuğu olarak 1946'da Hammersmith, Londra'da doğdu. David adlı bir ağabeyi, Michael ve Sheila adlı kardeşleri vardı. Fabrika işçisi olan babası daha o sekiz yaşındayken öldü ve annesini dört çocukla tek başına bıraktı.

Stanley Tucci.
11 kasım 1960 doğumlu akademi ödülü adaylığı bulunan Amerikalı aktör, yapımcı ve yönetmen.

Helen McCrory
Londra Sanat Üniversitesi Drama bölümü mezunudur. Lucky Jim (2003), Charles II: The Power and The Passion (2003) tv dizilerinde oynamıştır.1 Nisan 2006'da Harry potter ve zümrüdü anka yoldaşlığı filmi Bellatrix Lestrange rolü için seçildiği duyurulmuştu. Ancak McCrory hamileliği nedeniyle bu rolden çekilmek zorunda kaldı.

Resimler

Küçük Karmaşa - A Little Chaos izle

Küçük Karmaşa - A Little Chaos izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd 2, a little chaos konusu, digiturk 2017 izle, a little chaos izle, küçük karmaşa izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.