TIKLA ARA

Küller - Ashes

Mesafeli bir ilişkileri olan bir baba ve oğul, yıllar sonra yeniden bir araya geleceklerdir.


Küller - Ashes filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Küller - Ashes

Küller - Ashes izle

İlk Gösterim tarihi:Küller - Ashes  21.1.2014 19:27 - 21:04  Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Küller - Ashes

2004 - Kanada , ABD Tür : Komedi türündedir.Küller - Ashes filmin yönetmenliğini Mat Whitecross yapmaktadır.Film oyuncularını Jim Sturgess , Luke Evans , Ray Winstone , Jodie Whittaker , Lesley Manville oluşmaktadır. 

Mesafeli bir ilişkileri olan bir baba ve oğul, yıllar sonra yeniden bir araya geleceklerdir. Alzheimer hastası bir adam ve oğlu, yıllar sonra çıktıkları bir yolculukta geçmişte yaşadıkları sorunları ilk defa konuşurlar ve birbirlerinden neden uzaklaştıklarını bulmaya çalışırlar.

Jim Sturgess 16 mayıs 1981'de Londra, İngiltere'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmeye başladı ve öğrenim gördüğü okullarda bir çok oyunda sahne aldı. 1993 ve 1995 yılları arasında National Youth Music Theatre'ın aktif üyelerinden biriydi. Kariyerine yeteneği ve eğilimleri yönünde devam etmek istediği için bu konuda eğitim almak üzere University of Salford'un School of Media, Music and Performance bölümüne kaydoldu. Oyunculuk dışında müzikle de yakından ilgilenen Sturgess, Dilated Spies isimli bir grupta da performans gösteriyordu.

Mary Elle Fanning, Amerikalı oyuncu. Aktris Dakota Fanning'in kardeşidir. 2001 yapımı I Am Sam filminde Dakota Fanning ile birlikte rol almış ve onun karakterinin 10 yaşındaki halini canlandırmıştır. The Curious Case of Benjamin Button filminde rol almıştır.

Scarlett Johansson, Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Maç Sayısı (Match Point), Prestij (The Prestige), Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.1984 yılında New York City'de doğdu. Babası Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Yahudi kökenli bir yapımcıdır. Vanessa,

IMDB Puanı: 5,6/10 (228 oy verdi.)

Resimler

Küller - Ashes izle

Küller - Ashes izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, ashes konusu, digiturk 2014 filmleri, ashes izle, küller izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.