TIKLA ARA

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit - Independence Day: Resurgence

Uzaylıların üstün bir teknolojiyle dünyayı işgal etmeye çalışırlar ve bir kaç cesur kadın ve erkeğin dünyanın yok olmaması için yaptıkları mücadeleyi anlatıyor.


Tarzan Efsanesi izle


2016 - ABD Aksiyon, Bilimkurgu türündeki Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filminin yönetmenliğini Roland Emmerich yapıyor. Oyuncuları Jeff Goldblum, Liam Hemsworth'dan oluşmaktadır.

 Uzaylıların dünyayı istila etmeye geldiği bir temayı işleyen ilk film gibi 2. devam filmi de aradan geçen 20 yılın ardından tekrar dünyayı istila etmeye çalışan uzaylı ırkını geri getiriyor. Dünya bir kez daha yok oluşun eşiğine gelmişken tanıdık ve yeni kahramanlar bir kez daha dünyayı kurtarmak için el ele veriyor. Dünyanın geleceği, bir grup insanın göstereceği kahramanlıklarla belirlenecektir.

Resimler

Tarzan Efsanesi izle

Tarzan Efsanesi izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk 2016 izle, kurtuluş günü: yeni tehdit konusu, bein boxoffice, kurtuluş günü: yeni tehdit izle, independence day: resurgence izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.