TIKLA ARA

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner

Bir düzenek doğrultusunda bir gurup genci büyük bir labirente toplarlar labirentten kurtulmaya çalışan gençlerin hikayesi...


Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner filmini 29.1.2015 10:15 - 12:04 Digiturk Salon1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner izle

Ilk Gösterim tarihi: Labirent:Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner filmini Digiturk Salon1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner

2014 - ABD Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim , Gizem , Macera Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner filmin yönetmenligini Wes Ball yaptigi Oyuncularin Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Patricia Clarkson, Will Poulter'ten olusmaktadir.

Thomas(Dylan O'Brien) adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.

Kaya Rose Humphrey, bilinen adıyla Kaya Scodelario, İngiliz aktris ve model. Ünlü İngiliz dizisi Skins'teki Effy Stonem rolüyle ünlenmiştir.1992'de İngiltere'nin Haywards Heath kentinde doğan Scodelario'nun babası Roger İngiliz, annesi Katia ise Brezilyalı'dır. Anne ve babasının erken ayrılığından sonra annesiyle büyüyen oyuncu bu sayede Portekizce'yi ileri seviyede öğrenme fırsatı buldu.

Thomas Brodie-Sangster, İngiliz aktör. Çocukluk yıllarından bu yana sinema ve televizyon dünyasıyla iç içer olan Sangster, ilk büyük çıkışını 13 yaşındayken oynadığı Aşk Her Yerde filmiyle yaptı. Daha sonra Phineas and Ferb dizisinde Ferb karakterini uzun yıllar seslendirdi. 2013 yılında Game of Thrones dizisine Jojen Reed rolüyle katıldı.2014 yılında ise Labirent: Ölümcül Kaçış filminde Newt rolüyle izleyicilerle buluştu.

Resimler

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner izle

Labirent: Ölümcül Kaçış - Maze Runner izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, labirent izle, digiturk 2015 filmleri, labirent: ölümcül kaçış konusu, labirent: ölümcül kaçış - maze runner,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.