TIKLA ARA

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

Şartlı salıverilmiş bir suçlu olan Nicholas Hathaway Amerikalı ve Çinli arkadaşıyla birlikte büyük bir siber suç çetesine girer.


Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

İlk Gösterim tarihi: Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmini 18.6.2016 22:00 - 23:34 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

2015 - ABD, Gerilim, Suç Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmin yönetmenliğini Michael Mann yaptığı. Oyuncuların Chris Hemsworth, Viola Davis, William Mapother, Jason Butler Harner, Leehom Wang'ten oluşmaktadır.

İzinli olarak salıverilmiş bir suçlu olan Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth) Amerikalı ve Çinli partnerleriyle birlikte büyük bir siber suç çetesini Amerika'da, Hong Kong'da ve dünyanın çok değişik yerlerinde kovalayacaktır.

Chris Hemsworth
, Avustralyalı aktör. Marvel'in süperkahraman filmlerinde Thor karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır.1983 yılında Avusturalya'nın Melbourne şehrinde doğdu. Avustralya'da yayınlanan Home and Away dizisindeki Kim Hyde karakteri sayesinde ünlendi. 2005 yılında Home and Away dizisi ile en iyi genç erkek yetenek dalında Avusturalya'da Logie ödülünü aldı.

William Reibert Mapother
, Jr. Amerikan aktör ve öğretmen. En çok Lost dizisindeki Ethan Rom karakteri ile bilinmektedir. Louisville, Kentucky'de doğan Mapother'in Amy ve Katherine isimli iki kız kardeşi var. Ayrıca Mapother, ünlü aktör Tom Cruise'un kuzenidir.

Leehom Wang
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1976 Doğum Yeri: Rochester, New York, ABD Takma İsmi: Alexander Wang Boyu: 1.80 m Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım My Lucky Star (2013) Beginning of the Great Revival (2011) Love Announcement (2010) Haydi Eve Gidiyoruz (2007) Mahiru No Hoshizora (2005) Moon Child (2003) Leui Ting Jin Ging (2000) Vurucu Tim (2000)

Resimler

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, secret of the tomb konusu, digiturk 2016 izle, secret of the tomb izle, lahitteki sır izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.