TIKLA ARA

Lego Filmi - The Lego Movie

Çocukların yaratıcı yönlerini körükleyen Lego oyuncakları bu kez bir filme ilham kaynağı oluyor."The Lego Movie" oyuncak evlerinde gecen renkli bir macera.


Lego Filmi - The Lego Movie  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lego Filmi - The Lego Movie

Lego Filmi - The Lego Movie izle

İlk Gösterim tarihi: Lego Filmi - The Lego Movie filmini  17 Salı 2014 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lego Filmi - The Lego Movie

2014 - ABD , Avustralya Tür : Animasyon , 3 Boyutlu , Aksiyon , Çizgi , Komedi türündeki Lego Filmi - The Lego Movie filmin yönetmenliğini Chris Miller, Phil Lord, Chris Mckay yaptığı Oyuncuların Morgan Freeman , Will Ferrell , Elizabeth Banks , Alison Brie , Liam Neeson 'ten oluşmaktadır.

Çocukların yaratıcı yönlerini körükleyen Lego oyuncakları bu kez bir filme ilham kaynağı oluyor."The Lego Movie" oyuncak evlerinde gecen renkli bir macera .Yönetmenliğini Phil Lord ve Christopher Miller'ın gerçekleştirdiği filmde sadece Lego oyuncak parçaları yer alıyor.Batman, Süpermen ve Wonder Woman gibi karakterlerin de hikayeye katıldığı 3D animasyon filmini ünlülerden oluşan bir seslendirme kadrosu var.Filmde, büyücü Vitruvius'un Kragle adlı son derece tehlikeli silahın yanlış ellere geçmesi engelleme çabaları sonuçsuz kalır ve Lord Business silahı elde etmeyi başarır.Bu mücadele sonucu kör kalan Vitruvius'un tek umudu, silajı durduracak seçilmiş kişinin ortaya çıkacağına dair kehanettir. Bu olayın üzerinden yıllar geçer ve kendi halinde bir inşaat inşaat alanında dolaştığını fark eden Emmet neler olduğunu araştırırken çukura düşer ve esrarengiz bir parçaya tesadüf eder.Bu parça Emmet'in kaderindeki rolü üstlenmesinin de anahtarı haline gelir.

Resimler

Lego Filmi - The Lego Movie izle

 

Lego Filmi - The Lego Movie izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, the lego movie izle, digiturk 2015 filmleri, the lego movie konusu, lego filmi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.