TIKLA ARA

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness

İskoçya'daki Loch Ness Gölü çevresinde insanlar kaybolmakta ve esrarengiz ölüm olayları meydana gelmektedir.


Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness filmini Digitur Moviemax Speed HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness izle

İlk Gösterim tarihi:Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness  29.1.2014  Moviemax Speed HD kanalında izleyebilirsiniz.

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness

2001 - ABD Tür : Korku türündedir.Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness filmin yönetmenliğini Chuck Comisky yapmaktadır.Film oyuncularını Lysette Anthony , Patrick Bergin , Lysa Apostle , Brian Wimmer , Vernon Wells Maine oluşmaktadır. 

İskoçya'daki Loch Ness Gölü çevresinde insanlar kaybolmakta ve esrarengiz ölüm olayları meydana gelmektedir.Canavarların en popüleri iş başında! Loch Ness canavarı İskoçya'da dehşet saçıyor..

Lysette Anthony 26 Eylül 1963 yılında İngiltere'de Başkent Londra'da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Lysette Chodzko'dur.

Christopher Whitelaw Pine, ABD'li sinema oyuncusu. Chris Pine Mayıs 2009'da gösterime giren Star Trek filminde Kaptan Kirk rolünü oynamıştır. Daha sonra filmin devamı olan Star Trek Into Darkness'da yer almıştır. 15'in üzeri filmde yer alan ünlü oyuncu including: The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), Just My Luck (2006), Smokin' Aces (2007), Unstoppable (2010), This Means War (2012), ve Rise of the Guardians (2012) gibi filmlerde yer almıştır.

Kenneth Branagh Charles Branagh (d. 10 Aralık 1960 Belfast, İrlanda), yönetmen ve oyuncu. 23 yaşında, Royal Shakespeare Company'ye katılmıştır. Burada William Shakespeare'in V. Henry ve Romeo ve Juliet oyunlarında başrolleri almıştır. 29 yaşında V. Henry filmini yönetip başrolünde o zamanki eşi Emma Thompson ile birlikte oynadı. Film Branagh'a En İyi Aktör ve Yönetmen dalında Oscar adaylıkları getirdi. 1993'te yine Shakespeare'in Yok Yere Yaygara/Kuru Gürültü (Much Ado About Nothing) adlı eserini sinemalaştırdı. Denzel Washington Keanu Reeves gibi birçok Hollywood yıldızı filmde yer aldı. 30 yaşında otobiyografisini yayımladı ve 34 yaşında Mary Shelley'den Frankenstein adlı filmi çekti ve oynadı. Bu filmde Frankenstein'ı Robert de Niro canlandırdı.

IMDB Puanı: 3,1/10 (‎844 oy verdi.)

Resimler

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness izle

Loch Nessin Derinliklerinde - Beneath Loch Ness izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, beneath loch ness konusu, digiturk 2014 filmleri, beneath loch ness izle, loch nessin derinliklerinde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.