TIKLA ARA

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential

Mafya Babası Mickey Cohen'in tutuklanıp hapise atılmasıyla şehirdeki diğer suç örgütleri arasında liderlik yarışı başlar. Bir gece Cohen'in adamlarına savaş açar ve hepsini öldürür.


Los Angeles Sırları - L.A. Confidential filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential izle

İlk Gösterim tarihi: Los Angeles Sırları - L.A. Confidential filmini 10.6.2015 20:45 - 22:58 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential

1997 - ABD Dram, Gizem, Suç Los Angeles Sırları - L.A. Confidential filmin yönetmenliğini Curtis Hanson yaptığı Oyuncuların Kim Basinger, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kevin Spacey'ten oluşmaktadır.

Mafya Babası Mickey Cohen'in tutuklanıp hapise atılmasıyla şehirdeki diğer suç örgütleri arasında liderlik yarışı başlar. Bir gece Cohen'in adamlarına savaş açar ve hepsini öldürür. Öldürülenler arasında polis de vardır. Bu olayı araştırmak üzere L.A. Polis Departmanından üç polis görevlendirir. Görevlendirilen polisler karakter olarak birbirlerinden çok farklıdır Ve araştırmaları onları güzel bir kadına kadar götürür.

Kimila Ann Basinger
, ya da sinema dünyasındakı ismiyle Kim Basinger, 8 Aralık 1953 tarihinde A.B.D., Georgia, Athens'de dünyaya geldi. Babası Don Basinger, büyük bir orkestranın müzisyeni, annesi Ann ise aktris ve mankendir. İki erkek ve iki kız kardeşi vardır.Basinger 16 yaşına geldiğinde Athens Junior Miss Contest'de modellik yapmaya ve kısa zamanda Junior Miss Georgia diye anılmaya başlandı. New York'a taşınan Basinger'in gerçek anlamda modellik kariyeri Eileen Ford ile başladı.

Russell Ira Crowe
, Yeni Zelanda doğumlu aktör. LA Confidential, Gladyatör, Akıl Oyunları, Cinderella Man,
Body of Lies ve Nuh Büyük Tufan gibi çok önemli filmlerde oynamıştır. 1964'te Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da doğan Crowe'un annesi Jocelyn ve babası John Alexander yemek şirketi işindeydi. 4 yaşında ailesiyle Sydney'e göç etti. Oyunculuğa küçük yaşlarda küçük rollerle burada başladı. 14 yaşında tekrar Yeni Zelanda'ya döndü, ancak aktörlük hayalleriyle lisedeyken okulu bıraktı.

Guy Edward Pearce
, Britanya doğumlu Avustralyalı aktör. LA Confidential, Memento ve Iron Man 3 filmlerindeki rolleriyle tanınmaktadır.3 yaşındayken ailesiyle İngiltere'den Geelong, Avusturalya'ya taşındı. 5 yıl sonra test pilotu olan babası bir kazada hayatını kaybetti. 11 yaşında tiyatro çalışmalarına başladı. Gençliğinde vücut geliştirme ve eskrimle ilgilendi.Bir vejeteryan olan Pearce, 1997'den beri psikolog Kate Mestitz ile evlidir.

Kevin Spacey
, iki kere Oscar ödülü kazanmış Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu ve yönetmen. Spacey Kaliforniya'da büyümüştür, televizyon ve sinema filmlerinde yardımcı oyunculuk yapmaya başlamadan önce kariyerine 1980'lerde tiyatro oyuncusu olarak başladı. 1990'larda oynadığı fimlerle büyük beğeni kazandı. 1995 yılında rol aldığı Olağan Şüpheliler filmindeki performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını kazanarak kariyerinin zirvesine çıktı. Bu başarıyı 1999 yılında Amerikan Güzeli filmindeki sıradışı oyunculuğu takip etti ve bu filmi ile En iyi Erkek Oyuncu oscarını kazandı

Resimler

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential izle

Los Angeles Sırları - L.A. Confidential izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, l.a. confidential izle, digiturk 2016 filmleri, l.a. confidential konusu, los angeles sırları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.