TIKLA ARA

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar

Sevimli penguenler dünyayı kurtarmak için el ele verecek. Çavuş, Kowalski, Rico ve Asker, güçlerini birletirip Dr. Octavius Brine'ın dünyayı yok etmek amacına karısı durmak için birleştirir.


Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar izle

İlk Gösterim tarihi: Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar filmini 1.4.2015 13:30 - 14:58 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar

2014 - ABD Animasyon, Aile, Komedi, Macera Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar filmin yönetmenliğini Eric Darnell, Simon J. Smith yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Peter Stormare, Ken Jeong, Sefa Zengin'ten oluşmaktadır.

Sevimli penguenler dünyayı kurtarmak için el ele verecek. Çavuş, Kowalski, Rico ve Asker, güçlerini birletirip Dr. Octavius Brine'ın dünyayı yoketme amacına karısı durmak için birleştirir. Onlara The North Wind adlı bir yeraltı örgütü de destek verecektir.

John Malkovich
9 Aralık 1953'de Illinois'de doğan John Malkovich entelektüel bir ailede yetişti ve lisede atletizm ile ilgilendi. Daha sonra Eastern Illinois Üniversitesi'ne katıldı ve arkadaşı Gary Sinise ile Şikago'da Steppenwolf Tiyatrosunun kuruluşuna yardım etti. Yedi yıl sonra Sam Shepard'ın 'True West' oyunuyla Obie ödülü kazandı. Daha sonra Dustin Hoffman'la Arthur Miller'ın 'Death of a Salesman' oyununu canlandırdı. Aynı eserin televizyon uyarlamasındaki performansıyla Emmy ödülü kazandı.

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
, İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. 2010'da yayınlanmaya başlayan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes karakterini canlandırmaktadır. Televizyonun yanısıra radyo, seslendirme, tiyatro ve sinema çalışmalarıyla da tanınan Cumberbatch, günümüzün çok yönlülüğüyle öne çıkan en önemli aktörleri arasındadır.

Peter Stormare
27 Ağustos 1953 yılında, İsveç'te dünyaya geldi. Babasının adı Teolinda, annesinin adı Renato Storm'dur. Gerçek adı Peter Ingvar Rolf Storm olan sanatçı, oyunculuk akademisindeki bir öğrenciyle aynı soyadını taşıdığını farkedince, soyadını değiştirdi. Kendi isteği olan Retep Mrots ismi reddedilince Stormare soyadını aldı.

Ken Jeong
Aktör 1969 Kuzey Carolina doğumludur. Ken Jeong hayatını tıp ve komedi ile birleştirmiştir.. Duke üniversitesinden mezun olduktan sonra Kuzey Carolina üniversitesinde tıp alanında iç hastalıkları uzmanlığını tamamladı.. Bu arada kült komedi filmlere olan ilgisininde farkında olup kendini film dünyasında buluverdi... İlk öncelerde Los Angeles'ta yaşarken Ken Improv

Resimler

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar izle

Madagaskar Penguenleri - Penguins of Madagascar izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, penguins of madagascar konusu, digiturk 2015 filmleri, penguins of madagascar izle, madagaskar penguenleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.