TIKLA ARA

Marslı - The Martian

Mars'daki bir görev sırasında çıkan bir fırtınayla ekipten ayrı kalan ve o noktadan sonra da geride kalanlar tarafından bulunamayınca ölmüş olarak kabul edilen bir astronotu anlatıyor.


Marslı - The Martian filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marslı - The Martian

Marslı - The Martian izle

İlk Gösterim tarihi: Marslı - The Martian filmini 08:00 - 10:16 / 14 Ocak 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marslı - The Martian

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera Marslı - The Martian filmin yönetmenliğini Ridley Scott yaptığı Oyuncuların Matt Damon, Sean Bean, Kate Mara, Sebastian Stan, Jeff Daniels'ten oluşmaktadır.

Mars'daki bir görev sırasında çıkan bir fırtınayla ekipten ayrı kalan ve o noktadan sonra da geride kalanlar tarafından bulunamayınca ölmüş olarak kabul edilen bir astronotu anlatıyor. Senaryo da bu astronotun hayatta kalma mücadelesini aktarıyor. Söz konusu olan karakter oldukça şahsına münhasır, kendisiyle dalga geçebilme yeteneğine sahip esprili bir adam. Yani bir yandan çok dramatik, öte yandan da eğlenebileceğiniz bir adam.

Matt Damon
Anne ve babası Matt iki yaşındayken ayrılmıştı. Büyükbabası Finlandiyalı. İlk rol aldığı filmlerden biri olan Mystic Pizza filminde Julia Roberts'la birlikte bir sahnede oynamıştı, daha sonra Ocean's Eleven filminde tekrar bir filmde buluşmuş oldular. Matt Damon 'ın çocukluk arkadaşı Ben Affleck'le beraber 1998 Oscar ödül töreninde en iyi senaryo Oscar'ını kazanmıştır. O seneye kadar pek kimsenin tanımadığı ikili Good Will Hunting'le inanılmaz bir başarıya imza atmıştı.

Shaun Mark Bean
olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Kate Mara
27 Şubat 1983 New York doğumludur. Bir çok filmde rol almasına rağmen istenen başarıyı yakalayamaıştır. Sadece Tetikçi filminde rolüyle göz önünde olmuştur.

Sebastian Stan
, Romen asıllı ABD'li aktördür. Once Upon a Time dizisinde Jefferson karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl dizisinde Carter Baizen karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Dizi oyunculuğundaki başarısını Kaptan Amerika: İlk Yenilmez ve Siyah Kuğu filmlerindeki oyunculuklarıyla taçlandırmıştır.

Resimler

Marslı - The Martian izle

Marslı - The Martian izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, the martian konusu, digiturk 2016 izle, the martian izle, marslı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.