TIKLA ARA

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein

Klasik korku romanının beyazperde uyarlamasında Robert de Niro başrolde.


Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein  izle

İlk Gösterim tarihi:Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein 19.2.2014 23:00 - 00:55 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein

1994 - ABD , İngiltere , Japonya Tür : Dram , Korku , Romantik türündedir.Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein filmin yönetmenliğini Frank Darabont , Steph Lady yapmaktadır.Film oyuncularını Helena Bonham Carter , Robert De Niro , Ian Holm , Kenneth Branagh , Tom Hulce oluşmaktadır. 

Başarılı bir tıp öğreniminden sonra doktor olan Genç Viktor Frankestein, mesleki dehasını, çeşitli biçimlerde temin ettiği cesetlerden bir yaratık oluşturup ona can vermeye adar. Bütün kariyeri ve sağlığına mal olsa da bu korkunç deneyini başarıya ulaştıran Frankestein, fiziki olarak bütün insanlardan üstün bir hilkat garibesi yaratır.İlerisini hiç düşünmeden giriştiği bu deneyin sonucunda ortaya çıkan yaratık ona hayat veren kişiye hem minnettar olur hem de düşman kesilir. Yaratıcısının yanından kaçan yaratığı, zor ve acı dolu bir yaşam beklemektedir.

Rol aldığı yapımlar arasında bir başyapıt olan Fight Club filmindeki Marla Singer karakteri, Harry Potter serisinin son 4 filmi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 Bellatrix Lestrange rolüyle yer almıştır. Ayrıca Maymunlar Cehennemi, Sweeney Todd, Charlie'nin Çikolata Fabrikası gibi önemli filmlerdede yer almaktadır ve Ölü Gelin adlı stop-motion animasyonda ana karakter olan Emily'yi seslendirmektedir.

Robert De Niro
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen De Niro, özellikle Martin Scorsese filmlerindeki performansıyla akıllara kazınmış, birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırmayı başarmıştır.De Niro 1943'te New York'da doğdu. Sanatçı bir ailenin çocuğu olan De Niro'nun aynı ismi taşıyan babası Robert De Niro Sr. (1922-1993) ressam ve heykeltraş, annesi Virginia Admiral ise (1915-2000) ressam ve şairdi. Bu büyük aktörün ilk önemli rolü, 1973 yapımı "Bang the Drum Slowly"dir. Ancak önemli çıkış yaptığı film olarak Martin Scorsese'nin yönettiği 1973 yapımlı "Mean Streets" filmdir. The Godfather filmleriyle de o bildiğimiz karizmatik, etkileyici Robert De Niro hafızalarımızla yerleşmiştir.

Sır Ian Holm
. 12 Eylül 1931 doğumlu akademi ödülü adaylığı ve BAFTA ödülü bulunan İngiliz aktör. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Bilbo Baggins, Beşinci Element filminde Vito Cornelius ve Yaratık filminde androit Ash rolleriyle bilinmektedir.

Kenneth Charles Branagh (d. 10 Aralık 1960 Belfast, İrlanda), yönetmen ve oyuncu. 23 yaşında, Royal Shakespeare Company'ye katılmıştır. Burada William Shakespeare'in V. Henry ve Romeo ve Juliet oyunlarında başrolleri almıştır. 29 yaşında V. Henry filmini yönetip başrolünde o zamanki eşi Emma Thompson ile birlikte oynadı. Film Branagh'a En İyi Aktör ve Yönetmen dalında Oscar adaylıkları getirdi. 1993'te yine Shakespeare'in Yok Yere Yaygara/Kuru Gürültü (Much Ado About Nothing) adlı eserini sinemalaştırdı. Denzel Washington Keanu Reeves gibi birçok Hollywood yıldızı filmde yer aldı. 30 yaşında otobiyografisini yayımladı ve 34 yaşında Mary Shelley'den Frankenstein adlı filmi çekti ve oynadı. Bu filmde Frankenstein'ı Robert de Niro canlandırdı. 1995'te Branagh ve Thompson boşandılar. 1996'da Hamlet'i yönetti ve başrolünde oynadı. Shakespeare uyarlamaları yanında çeşitli Hollywood filmlerinde de rol aldı.

IMDB Puanı: 6.7/10 (112.269 oy verdi.)

Resimler

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein izle

Mary Shelleyin Frankensteinı - Mary Shelleys Frankenstein izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, mary shelleyin frankensteinı konu, digiturk 2014 filmleri, mary shelleyin frankensteinı izle, mary shelleys frankenstein izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.