TIKLA ARA

Mavi Yasemin - Blue Jasmine

Cate Blanchett'a ikinci Oscar'ını kazandıran "Blue Jasmine" Woody Allen'ın burjuva bir kadının yaşadığı düşüş üzerinden derin sınıf tahlilleri yaptığı bir film.


Mavi Yasemin - Blue Jasmine  filmini Digiturk Moviemax Premier Hd kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mavi Yasemin - Blue Jasmine

Mavi Yasemin - Blue Jasmine izle

İlk Gösterim tarihi: Mavi Yasemin - Blue Jasmine filmini  15 Pazar 2014 Digiturk  Moviemax Premier Hd kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mavi Yasemin - Blue Jasmine

2013 - ABD Tür : Dram , Komedi türündeki Mavi Yasemin - Blue Jasmine filmin yönetmenliğini Woody Allen yaptığı Oyuncuların Cate Blanchett , Alec Baldwin , Peter Sarsgaard , Charlie Tahan , Sally Hawkins 'ten oluşmaktadır.

Cate Blanchett'a ikinci Oscar'ını kazandıran "Blue Jasmine" (Mavi Yasemin), Woody Allen'ın burjuva bir kadının yaşadığı düşüş üzerinden derin sınıf tahlilleri yaptığı bir film. Woodu Allen'ın son Oscar töreninde üç dalda aday gösterilen ve Cate Vlancett'a en iyi kadın oyuncu dalında ödül getiren yeni filmi "Blue Jasmine" (Mavi Yasemin), bulunduğu zengin konumunu kaybeden bir New York sosyetiğinin içine düştüğü halleri betimliyor. Jasmine'le (Cate Blanchett) New York - Son Francisco uçağında tanışıyoruz. Hemen yanında oturan kadının kafasını şişirmekle meşgul. Inince bir taksiye atlayıp kentin mütevazı semtlerinden birine geliyor. Kız kardeşi Ginger'da (Sally Hawkins) bir süre kalmak üzere... Böylece yavaş yavaş Jasmine'in hikayesini idrak etmeye başlıyoruz. Aslında kendisi New York sosyetesinin önde gelen isimlerindenmiş. Kocası Hal (Alec Boldwin) de paraya para demeyen kodamanlardanmış. Jasmine ise kocasının parasının kaynağını hiç sorgulamadan gününü gün etmekle meşgulmüş. Fakat kocasının ani iflası onu sokağa düşürmüş.

Resimler

Mavi Yasemin - Blue Jasmine izle

 

Mavi Yasemin - Blue Jasmine izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, blue jasmine konusu, digiturk 2015 filmleri, blue jasmine izle, mavi yasemin izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.