TIKLA ARA

Max

Afganistan savaşına gönüllü olarak Kyle,orada sahiplendiği Max isimli küçük bir köpek onun en yakın dostu olacaktır.


Max filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Max

Max izle

İlk Gösterim tarihi: Max filmini 05:45 - 07:32 / 30 Ekim 2015 Cuma tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Max

2015 - ABD, Aile, Macera Max filmin yönetmenliğini Boaz Yakin yaptığı Oyuncuların Lauren Graham, Jay Hernandez, Robbie Amell, Thomas Haden Church, Luke Kleintank'ten oluşmaktadır.

Afganistan savaşına gönüllü olarak Kyle,orada sahiplendiği Max isimli küçük bir köpek onun en yakın dostu olacaktır.Savaş ve şiddetin çok fazla olduğu bir savaş alanında zeki bie şekilde büyüyen Max,gerektiğinde Kyle'a yardım eden bir savaş uzmanı köpek haline gelir.Ailesi ile sık sık görüşen ve bir de kardeşi bulunan Wincott ailesinin kapısı ordu askerleri tarafından çalınır ve acı bir haber ile oğulllarının savaştan cansız bedeninin döndüğünü öğrenen aile büyük bir şok yaşar...

Lauren Helen Graham
16 Mart 1967'de Honolulu, Hawaii'de doğdu. Annesiyle babası boşandığında henüz 5 yaşındaydı. Annesi müzik kariyeri için Avrupa'ya yola çıktığında babasıyla birlikte Fairfax, Virginia da yaşamaya başladı. 1981'de babası, üvey annesi Karen Graham ile evlendi. Lauren her zaman atları çok sevdi ve bir jokey olmayı istedi ama bu iş için fazla uzundu.

Jay Hernandez
Sinemaya Howard Tyner ile aynı asansörde karşılaşarak atıldı...İlk filmi olma özelliği taşıyan Çılgın/Güzel ile gayet iyi bir yükseliş yaptı.Bu film birçok insan tarafından çok beğenildi..Yakışıklı ve karizmatik bir aktör... Tam Adı Javier Manuel Hernandez Junior

Thomas Haden
Church Aslında radyo sunucusu ve seslendirme sanatçısı olarak kariyerine başlayan Thomas Haden Church, "Sideways" ile ilk kez Oscar'a aday olmuştur.

Robbie Amell
Oyunculuğa sürüsüne bereket 2 filmiyle başlamış Amerikan Pastası 6: Beta House ile devam etmiştir ve son olarak da Pİcture This isimli romantik komedi de ashley tisdale ile başrol oynamıştır.

Resimler

Max izle

Max izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, max konusu, digiturk 2016 izle, max oyuncular, max izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.