TIKLA ARA

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes

Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar


Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes filmini Digiturk Salon 1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes izle

Ilk Gösterim tarihi:Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes filmini Digiturk Salon 1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Maymunlar Cehennemi: Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes

2014 - ABD Tür : 3 Boyutlu , Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes filmin yönetmenligini Matt Reeves yaptigi Oyuncularin Gary Oldman , Andy Serkis , Keri Russell , Toby Kebbell , Judy Greer 'ten olusmaktadir.

Caesar ve arkadaşları San Francisco'da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

Leonard Gary Oldman (21 Mart 1958 New Cross, Londra, İngiltere) Emmy adaylığı olan ve BAFTA ödülü sahibi İngiliz aktör ve yönetmen. Kardeşi Laila Morseda bir oyuncudur.Lesley Manville (1988 - 1990),Uma Thurman (1990 -1992) Donya Fiorentino (1997-2001) ile evlenmiştir

Andy Serkis Bilgisayar teknolojilerinin kullanıldığı filmlerdeki canlandırdığı karakterle ile ünlenen Andy Serkis, kariyerinin doruk noktasına Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Gollum karakteriyle çıkmıştır. Daha sonra Rise of the Planet of the Apes filmindeki Caesar ve ünlü yönetmen Spielberg'ün The Adventures of Tintin filmindeki Kaptan Haddock karakteriyle tırmanışını sürdürmüştür. Longford filmindeki Ian Brady rolüyle Golgen Globe ödüllerine aday gösterilmiştir.

Keri Lynn Russell (23 Mart 1976) Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı oyuncu.Felicity dizisinde canlandırdığı Felicity Porter rolü ile tanınır.

Resimler

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes izle

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, dawn of the planet of the apes konusu, digiturk 2015 filmleri, dawn of the planet of the apes izle, maymunlar cehennemi: şafak vakti izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.