TIKLA ARA

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt

Büyük hırsları olan Karanlıklar tanrısı Mısır ülkesinin tahtını ele geçirmek ister bu barış içinde yaşayan ülkeyi tam bir kaos ve yıkıma sürüklemek ister.


Mısır Tanrıları - Gods of Egypt filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt izle

İlk Gösterim tarihi: Mısır Tanrıları - Gods of Egypt filmini 2 Ağustos 2016 Salı 19:16 - 21:04 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt

2016 - ABD, Aksiyon, Fantastik, Macera Mısır Tanrıları - Gods of Egypt filmin yönetmenliğini Alex Proyas yaptığı. Oyuncuların Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush, Elodie Yung'ten oluşmaktadır.

Kötü kalpli karanlıklar tanrısı Set Mısır ülkesinin tahtını ele geçirdikten sonra bu barış içinde yaşayan ülkeyi tam bir kaos ve yıkıma sürüklemiştir. Bu barbar lidere kimse karşı çıkamamaktadır. Ancak genç bir hırsız olan Bek Set'in elinde bulunan sevgilisini kurtarmak ve dünyayı karanlığın şerrinden korumak için Horus adında bir başka tanrı ile güçlerini birleştirirler.

Geoffrey Rush (d. 6 Haziran 1951) Avustralya'lı aktör.Queensland'ın Toowoomba kasabasında, Roy ve Merle Rush'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Aktörlük kariyerine Brisbane'de bulunan Queensland Tiyatro Ortaklığı'nda başladı. Queensland Üniversitesi'nin sanat bölümünü bitirdi. Üniversitede geçirdiği öğrencilik döneminde Mel Gibson ile aynı odayı paylaştı.

Bree Nicole Turner (10 Mart 1977 doğumlu) ABD'li oyuncusu.Turner Palo Alto, Kaliforniya'da doğdu. Babası Washington Redskins eski bir yanlısı futbolcu.1995 yılında, Bree Monte Vista Lisesi Danville, California, kimden nerede olduğunu mezun Queen, 1995 sınıfı 1994 Homecoming oy kullandı. Sonradan King's College London kayıtlı ve ayrıca UCLA.Bree, rekabetçi bir rulo-skater ve profesyonel dansçı, video oyunlarının bir hayranıdır. Şöyle dedi: "büyüyen bir Nintendo vardı. Ben Mario Kardeşler ve Atletizm sevdim.

Bonnie Somerville
(24 Şubat doğumlu, 1974) Amerikalı aktris ve şarkıcı. bir oyuncu olarak, o film ve televizyon dizisi, en önemlisi de NYPD Blue, Grosse Pointe, Arkadaşlar ve OC bir dizi rolleri olmuştur.Somerville doğdu ve Brooklyn, New York'ta büyüdü. Oyunculuğa başladı ve genç yaşta şan, lise görünen Poly Hazırlık Ülke Günü Okul Bay Ridge, Brooklyn de çalış. Somerville bir Müzikal Tiyatrosu büyük ve eve döndüğünü olarak sırayla profesyonel oyunculuk denemek için onun eğitimini tamamladıktan sonra Boston College katıldı.

Katherine Heigl
Emmy ödülü sahibi, Altın Küre'ye aday gösterilmiş oyuncu. Roswell, Grey's Anatomy dizilerindeki, Knocked Up ve 27 Dresses filmlerindeki rolleri ile tanınır.

Resimler

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt izle

Mısır Tanrıları - Gods of Egypt izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , gods of egypt izle, digiturk 2017 izle, gods of egypt konusu, mısır tanrıları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.