TIKLA ARA

Mission: Impossible - Yansımalar

Ethan insanlığı tehdit eden yeni bir tehilike ile karşı karşıya... Ethan Hunt ve arkadaşları zamana karşı amansız bir aksiyonun içine girerler.


Mission: Impossible - Yansımalar izle

2018 - ABD, Aksiyon türündeki Mission: Impossible - Yansımalar filminin yönetmenliğini Christopher McQuarrie yapıyor. Oyuncuları Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames'dan oluşmaktadır.

Görevimiz Tehlike serisinin 6. filmi olan yapımda ikonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamandadır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur... Bu macera dolu hikayeyi keyifle izleyebilirsiniz.

Resimler

Mission: Impossible - Yansımalar izle

Mission: Impossible - Yansımalar izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, mission impossible yansımalar, mission impossible yansımalar konusu, mission impossible yansımalar izle, mission impossible yansımalar fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.